Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Darts Θεσσαλονίκης συνεχίζει τα πρωταθλήματά του. Την Παρασκευή 5 Ιουνίου υποδέχθηκε στα boards 14 παίχτες για το 12ο τουρνουά της Division A.

  Σαμαράς, Μητσόπουλος και Σεβαστίδης βρέθηκαν στον πρώτο όμιλο. Ο πρωταθλητής πέρασε αήττητος τον όμιλο, ενώ αυτός που τον ακολούθησε στην οκτάδα ήταν ο Σεβαστίδης, ο οποίος στη μάχη με το Μητσόπουλο κέρδισε με 4-2. 

 Στο δεύτερο όμιλο αγωνίστηκαν οι Κοτζαμάνης, Τσακίρης, Ζαμπακλής και Κουτσουρέλης. Ο Τσακίρης ξεκίνησε δυναμικά το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Κοτζαμάνη και προηγήθηκε με 2-0. Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε και έχασε με 4-2. Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, ο Ζαμπακλής τσέκαρε το 104 και κέρδισε τον Κουτσουρέλη με 4-3, ενώ συνέχισε ακόμα πιο δυναμικά, αφού επικράτησε του Τσακίρη με 4-0 και πέρασε ως δεύτερος στην 8άδα. Ο Κοτζαμάνης τσέκαρε το 150 στο δεύτερο ματς, στο τρίτο έπαιξε με 72,43 avg, έκλεισε ένα leg στα 15 βελάκια και κατέκτησε με 3 νίκες την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Κουτσουρέλης αντίθετα με 3 οριακές ήττες δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη για αυτόν πρόκριση.

 Στον τρίτο όμιλο συναντήθηκαν οι Δεληογλάνης, Κόκκαλης και Τιτόπουλος. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Τιτόπουλος με 2 νίκες, ενώ μαζί του στην 8άδα πέρασε ο Κόκκαλης που επικράτησε του Δεληογλάνη με 4-3.

 Στον τέταρτο όμιλο βρέθηκαν οι Νάνος, Βασίλογλου, Επισκεπτίδης και Βαφειάδης. Απ’το πρώτο κιόλας παιχνίδι ο Νάνος με ένα κλείσιμο στα 14 βελάκια και με 74,22avg, μας έκανε ξεκάθαρο πως ανυπομονούσε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα. Ολοκλήρωσε με 3/3 και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Ο δεύτερος που προκρίθηκε ήταν ο Επισκεπτίδης, ο οποίος επικράτησε με 4-2 του Βασίλογλου και 4-3 του Βαφειάδη, με τον τελευταίο να σημειώνει 2 180.

  Στη δεύτερη φάση, Σαμαράς, Κοτζαμάνης, Ζαμπακλής και Σεβαστίδης σχημάτισαν τον πρώτο όμιλο. Ο Σαμαράς επικράτησε με 4-2 του Κοτζαμάνη τσεκάροντας το 112, 4-0 του Ζαμπακλή παίζοντας με 73,32avg και κατέκτησε την πρώτη θέση. Μαζί του στα ημιτελικά πέρασε ο Κοτζαμάνης, που επικράτησε του Σεβαστίδη με 4-3, με τον τελευταίο να προσθέτει ένα 180 στα στατιστικά του.

  Στο δεύτερο όμιλο της δεύτερης φάσης, ο Νάνος κέρδισε Τιτόπουλο και Κόκκαλη και πέρασε ως πρώτος, ενώ ο Τιτόπουλος με τη νίκη του 4-3 απέναντι στον Επισκεπτίδη βρέθηκε στα ημιτελικά μετά από καιρό.

  Στον πρώτο ημιτελικό, Σαμαράς vs Τιτόπουλος. Ένα ζευγάρι που πάντα προσφέρει ευχάριστο θέαμα, έφτασε να διεκδικεί ξανά μια θέση στον τελικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Σαμαρά να παίρνει τα 2 πρώτα leg, ενώ ο Τιτόπουλος μείωσε σε 2-1.  Στη συνέχεια όμως ο Σαμαράς ανέβασε απόδοση και κλείνοντας το 114 στα 15 βελάκια, πέρασε στον τελικό με 4-1 και 71,57avg.

  Ένα πολύ δυνατό ζευγάρι βρέθηκε στον άλλο ημιτελικό. Νάνος και Κοτζαμάνης, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Ο Νάνος πήρε το πρώτο leg σημειώνοντας ένα 171. Ο Κοτζαμάνης τσέκαρε το 106, το ματς πήγε στο 7ο leg, με το Νάνο να πετυχαίνει το τέταρτο διπλό του ημιτελικού και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

  Στον πρώτο μετά καραντίνας λοιπόν τελικό ανάμεσα σε Σαμαρά και Νάνο, ο Σαμουράι, σα να μην πέρασε μια μέρα, κάνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στο δεύτερο leg τσεκάρει στα 14 βελάκια, στο τρίτο φέρνει ένα 180 και κλείνει στα 15 βελάκια, ενώ στο 5ο leg κλείνει το 83 με bull και επικρατεί με 5-0, παίζοντας με 85,4 avg! 

  Το επόμενο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 21:00.