Το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν τα Playoffs ανόδου στην Division A, προκειμένου να συμπληρωθούν οι 2 κενές θέσεις που προέκυψαν στην πρώτη κατηγορία. Οι 8 παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή ήταν οι Αντωνίου, Βελλής, Καταφυγιώτης, Κουσίδης, Λαζαρίδης, Παγίδας, Σαμέλης και Φυτόπουλος, καθιστώντας κάθε πρόβλεψη ριψοκίνδυνη.

 Οι 4 πρώτες αγωνιστικές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, με 5 παίκτες να βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία. Ο Φυτόπουλος βρέθηκε στην κορυφή με 7 πόντους, από 6 πόντους μάζεψαν Κουσίδης, Παγίδας, Αντωνίου, 5 ο Σαμέλης, ενώ Λαζαρίδης, Καταφυγιώτης και Βελλής έμειναν αρκετά πίσω και χωρίς μαθηματικές ελπίδες για άνοδο. Έτσι η δεύτερη μέρα αναμενόταν συγκλονιστική και τέτοια αποδείχθηκε.

  Η νίκη του Κουσίδη επί του Φυτόπουλου την 5η αγωνιστική, σε συνδυασμό με τις νίκες Αντωνίου και Σαμέλη, άλλαξε πλήρως τα δεδομένα στην κορυφή. Ο Φυτόπουλος απο πρώτος βρέθηκε 3ος, ισόβαθμος με Σαμέλη και Παγίδα, με τον τελευταίο να έρχεται ισόπαλος με το Βελλή.

  Στα πιο κρίσιμα ματς της 6ης αγωνιστικής, Αντωνίου και Κουσίδης επικράτησαν των Σαμέλη και Παγίδα με 5-3, αφήνοντάς τους μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου. Ο Φυτόπουλος με τη νίκη του επί του Λαζαρίδη έφτασε στους 9 βαθμούς, έναν πίσω από Κουσίδη και Αντωνίου. Έτσι λοιπόν το ματς της 7ης αγωνιστικής μεταξύ Αντωνίου και Φυτόπουλου απέκτησε χαρακτήρα “θάνατός σου η ζωή μου”, με τον Κουσίδη να χρειάζεται μία ισοπαλία απέναντι στο Βελλή για να κλειδώσει την άνοδο.

  Φτάσαμε έτσι στην 7η αγωνιστική, όπου και οι 3 παίκτες που διεκδικούσαν την άνοδο είχαν την τύχη στα χέρια τους. Αυτός που κέρδισε πρώτος την άνοδο ήταν ο Κουσίδης, που κάνοντας το 4-3, σε ένα συγκλονιστικό ματς, σιγούρεψε τον πόντο που του εξασφάλιζε την άνοδο! Για την ιστορία, πήρε και το τελευταίο leg και με τη νίκη του ολοκλήρωσε τα Playoffs με 6 νίκες και 1 ήττα, τερματίζοντας δίκαια πρώτος και έχοντας την πιο σταθερή απόδοση στο διήμερο.

  Στο άλλο ματς έσπασαν καρδιές. Ο Φυτόπουλος ήθελε μόνο νίκη, ο Αντωνίου βολευόταν και με την ισοπαλία. Το παιχνίδι πήγε στο 3-3, με τον Αντωνίου να θέλει ένα leg και το Φυτόπουλο να μην έχει πλέον περιθώριου λάθους. Στο 7ο leg ο Φυτόπουλος έκλεισε το D13 και το τελευταίο leg πήρε μορφή “sudden death”. Εκεί οι 2 παίκτες αστοχούν σε 4 διπλά για την άνοδο, ο Φυτόπουλος στο D9 και ο Αντωνίου σε D20 και D10. Με υπόλοιπο 9 λοιπόν, ο Φυτόπουλος φέρνει τον πιο δύσκολο άσο που του έχει τύχει να σημαδέψει ποτέ και με το τρίτο βελάκι φέρνει το πολυπόθητο D4, ανεβαίνοντας στην Division A! 

  Δεύτερη άνοδος για το Φυτόπουλο μέσω των Playoffs ανόδου, μιας και πριν ένα χρόνο ανέβηκε στην Division B στα αντίστοιχα Playoffs, ενώ στην κανονική διάρκεια της Division B είχε τερματίσει 4ος, σε μια πολύ σταθερή και γεμάτη παρουσία σε όλη τη σεζόν. Από την άλλη ο Αντωνίου έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία, έχοντας 5 νίκες και μόλις 2 ήττες. 

 Τελική Βαθμολογία:

1) Κουσίδης           12
2) Φυτόπουλος     11
3) Αντωνίου           10
4) Σαμέλης               9
5) Παγίδας               7
6) Λαζαρίδης           3
7) Καταφυγιώτης   3 
8) Βελλής                 1