Σε φορμάτ best of seven κλήθηκαν να αγωνιστούν οι 14 παίκτες, που συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 17/01/20. Λόγω των αρκετών απουσιών, οι όμιλοι που σχηματίστηκαν ήταν δύο των τριών και δύο τών τεσσάρων ατόμων.

  Η απουσία του Σαμαρά είχε ως αποτέλεσμα να οριστεί ως επικεφαλής του πρώτου ομίλου ο δεύτερος βαθμολογικά Νάνος. Μαζί του κληρώθηκαν ο Τιτόπουλος και ο Κουτσουρέλης. Ο Νάνος κινδύνεψε να χάσει την πρώτη θέση απ’ τον Τιτόπουλο, ο οποίος έχει γίνει απειλή πλέον, καθώς το ματς έληξε 4-3. Ο Κουτσουρέλης είχε αρκετά καλή απόδοση, όμως το επίπεδο των αντιπάλων του δεν του επέτρεψε να πάρει περισσότερα από τρία leg συνολικά. Το highlight του ομίλου ήταν το 180 του Τιτόπουλου. 

  Στον δεύτερο όμιλο βρέθηκαν, ο Δεληογλάνης, ο Κόκκαλης, ο Κοκέρης και ο Βαφειάδης. Ο Δεληογλάνης, επικράτησε με 4-2 έναντι του Κόκκαλη, όμως δεν μπόρεσε να αποδώσει στα υπόλοιπα παιχνίδια του. Από την άλλη ο Βαφειάδης, έκανε μία αξιοσημείωτη προσπάθεια και ξεχώρισε στο όμιλο, με 4/4. Δεύτερος ακολούθησε ο έμπειρος Κοκέρης, που με την ψυχραιμία του και την σταθερότητά του, κατάφερε να πάρει τρείς νίκες. Ο Κόκκαλης, παρόλο που δεν είχε νίκη, έφερε ένα 180.

  Ο Κοτζαμάνης, παίρνει θέση seeded και σχηματίζει τον τρίτο όμιλο μαζί με τους, Σεβαστίδη, Γεωργίου και Ασλάνογλου. Πρώτος έρχεται ο Σεβαστίδης με τέσσερις νίκες, ένα 180 και τσεκάροντας το 109. Με ένα κλείσιμο στα 16 βελάκια και με τρεις νίκες, περνάει στη οκτάδα και ο Κοτζαμάνης. Ο Ασλάνογλου κάνει το μεγαλύτερο γι’αυτόν, μέχρι τώρα check out, που είναι το 116. 

  Οι παίκτες του τέταρτου ομίλου ήταν, ο Κουπαράνης, ο Επισκεπτίδης και ο Ζαμπακλής. Ο Κουπαράνης πέρασε πρώτος, κλείνοντας το 100 και το 105, στα 16 βελάκια, παίζοντας με 72.84. Ο Επισκεπτίδης κατάφερε να επικρατήσει, ενάντια στον Ζαμπακλή με 4-2 και να πάρει την πρόκριση για την οκτάδα. 

  Περνώντας στα προημιτελικά, είδαμε τον Νάνο να κερδίζει τον Βαφειάδη με 4-1 και να δυσκολεύεται στο παιχνίδι του με τον Κοκέρη, που έληξε 4-3. Μαζί με τη νίκη του απέναντι στον Τιτόπουλο, απ’την προηγούμενη φάση, συνέχισε αήττητος. Ο Κοκέρης, φάνηκε να δυσκόλεψε εξίσου και τον Τιτόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει. Η δεύτερη θέση στον ημιτελικό συμπληρώθηκε από τον Τιτόπουλο, ο οποίος έκανε μία εύκολη νίκη ενάντια στον Βαφειάδη και έφερε ένα ακόμα 180. 

  Οι άλλοι δύο που ακολούθησαν στον ημιτελικό από τον δεύτερο όμιλο, ήταν ο Κουπαράνης που συμπλήρωσε άλλες δύο νίκες με 4-1 και ο Σεβαστίδης, ο οποίος φαίνεται να ανεβαίνει συνεχώς. Ο Κοτζαμάνης,  με ένα 180 και μία νίκη, δεν κατάφερε να προχωρήσει. Τελευταίος στον όμιλο ήταν ο Επισκεπτίδης, ο οποίος έφερε ένα 180. 

  Το ντέρμπι του Νάνου και του Σεβαστίδη στον ημιτελικό, έληξε υπέρ του Νάνου, ο οποίος στο δεύτερο leg, έφερε ένα 171 και έπαιξε με 70.00. Αξιωσημείωτο ήταν το κλείσιμο του 117 από τον Σεβαστίδη. 

  Στην άλλη πλευρά, Κουπαράνης και Τιτόπουλος, έδωσαν τον δικό τους αγώνα, με τον Κουπαράνη να τα καταφέρνει, έχοντας κλείσιμο ξανά στα 16 βελάκια και σκορ 70.71. 

  Ένας τελικός χωρίς τον πρωταθλητή, έδωσε την ευκαιρία στους δύο επόμενους βαθμολογικά, να γίνουν το πρόσωπο της βραδιάς. Ο Κουπαράνης ήταν αυτός που προσέφερε το θέαμα των highlights, αφού έφερε ένα 171 και τσέκαρε το 114. Ωστόσο ο αντίπαλός του Νάνος, φάνηκε να έχει περισσότερη πυγμή και καλύτερη απόδοση, ώστε να πάρει τον τίτλο του νικητή, με 5-1 και 73.12 average. 

  Επόμενη συνάντηση την Παρασκευή 31/01!!