Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου διεξήχθη το 1ο βαθμολογικό τουρνουά για την Division A του συλλόγου μας .
Ένα πολύ δυνατό τουρνουά με πολά ντέρμπι, δυναμικές εμφανίσεις από τους “πρωτάρηδες” της κατηγορίας, αρκετά 180 αλλά κι ένα 170!

Στον Α όμιλο ο Σαμαράς θα κατακτήσει την πρώτη θέση, σημειώνοντας μόνο νίκες, ένα 180 και παίζοντας με 71,57 average στο τελευταίο ματς του ομίλου. Τον Κωνσταντίνο ακολούθησε στην φάση των 8, ο Επισκεπτίδης. Στα highlights του ομίλου και το κλείσιμο 110 του Κοκέρη.

O B όμιλος ξεκίνησε και τελείωσε με πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Ο Τιτόπουλος θα κερδίσει τον Κουπαράνη με 3-2 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Αρσένη να κλείνει το 122!
Στον επόμενο αγώνα Ξυλούρης και Τσιτουρίδης θα αναμετρηθούν στην πρώτη τους συμμετοχή στη Division A, με τον Ξυλούρη να δείχνει ότι ήρθε για να μείνει τσεκάροντας το 170!
Τελικά Κουπαράνης, Τιτόπουλος και Ξυλούρης θα βρεθούν ισόβαθμοι με 2 νίκες έκαστος, με τους πρώτους δύο να προκρίνονται στην φάση των 8.

Πολύ δυνατά ματς και στον Γ όμιλο, όπου Φιδάνης και Κόκκαλης θα κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις, με τον μεταξύ τους αγώνα να κλέβει την παράσταση και νικητή τον Φιδάνη (3-2). Ο Κόκκαλης θα τσεκάρει το 101 και ο Φιδάνης το 112 τελειώνοντας ένα leg με 15 βελάκια και παίζοντας με 71,97 average. Στα highlights του ομίλου και ένα 180 από τον Φιδάνη.

Στο Δ όμιλο ο Δεληογλάνης θα περάσει σημειώνοντας μόνο νίκες ως πρώτος και η δεύτερη θέση θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα του ομίλου όπου, ο Μητσόπουλος θα κερδίσει 3-2 τον Κοσμίδη και θα προκριθεί στην φάση των 8 στην πρώτη του συμμετοχή στην Division A.

Τα ματς της 8άδας θα βρούν νικητές τους Σαμαρά, Φιδάνη, Κουπαράνη και Κόκκαλη με τον Σαμαρά να παίζει με 77 average.

Πολύ ωραίοι και οι αγώνες των ημιτελικών. Ο Κουπαράνης θα κερδίσει 4-1 τον Κόκκαλη παίζοντας με 75 average σημειώνοντας ένα ακόμη 180 και τελειώνοντας leg στα 16 βελάκια.

Την παράσταση έκλεψε όμως ο ημιτελικός μεταξύ Σαμαρά και Φιδάνη. Εκπληκτικό σκοράρισμα και από τους δύο παίκτες με τον Φιδάνη να κάνει το 0-3 σημειώνοντας ένα 180 και φτάνοντας ένα leg μακριά από τον τελικό. Στο 4ο leg o Φιδάνης θα χάσει ένα βελάκι στο διπλό για να πάρει το ματς και ο Κωνσταντίνος θα το εκμεταλλευτεί παίρνοντας το leg με 16 βελάκια. Η συνέχεια ανάλογη, 2-3 και 3-3 με τον Σαμαρά να τελειώνει τα δύο επόμενα leg με 16 και 14 βελάκια αντίστοιχα!
Στο τελευταίο leg ο Παναγιώτης θα κατέβει πρώτος, θα χάσει 3 βελάκια στο διπλό για το ματς και ο Κωνσταντίνος θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία τσεκάροντας το 81 για να ολοκληρώσει μια φοβερή ανατροπή. Εκπληκτικά βελάκια από τους δύο παίκτες με τον Σαμαρά να παίζει με 75 average (90 στα πρώτα 9) και τον Φιδάνη με 71.

Ο τελικός μεταξύ Σαμαρά και Κουπαράνη θα ολοκληρώσει την βραδιά με ένα ακόμη δυνατό ματς. Οι δύο παίκτες ήταν συνεχώς πολύ κοντά χωρίς κανείς να καταφέρνει να κάνει το break μέχρι και το 7ο leg (4-3). Στο 8ο και τελευταίο leg όμως ο Σαμαράς θα κάνει το break και θα αναδειχθεί ο νικητής του 1ου βαθμολογικού τουρνουά της Division A του Συλλόγου Νταρτς Θεσσαλονίκης. Σαμαράς και Κουπαράνης θα τελειώσουν τον τελικό με 73 και 70 average αντίστοιχα με τον Κωνσταντίνο να σημειώνει ένα ακόμη 180.

Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους καθώς και το μέλος του συλλόγου Κωνσταντίνο Βαρβάρα για την άρτια και ομαλή διοργάνωση του τουρνουά.