Παρασκευή και 13 διεξήχθη το πέμπτο βαθμολογικό τουρνουά της Α’ κατηγορίας. Μία εβδομάδα μετά το Θεσσαλονίκης masters και οι περισσότεροι παίκτες, φάνηκαν να μην έχουν επανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις τους. Οι δεκαεπτά συμμετέχοντες, χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους,με τον έναν απ’αυτούς, να αποτελείται από πέντε άτομα.
Στον πρώτο όμιλο, ο Σαμαράς απέναντι στους Ζαμπακλή, Τιτόπουλο και Κόκκαλη, είχε 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.Με κλείσιμο στα δεκαέξι βελάκια, ένα 174 κι ένα 180, παίζοντας με 76.32, 80.0 και 84.87, ολοκλήρωσε την πορεία του σε πρώτη φάση.Ο Τιτόπουλος ενάντια στον Σαμαρά, έφερε ένα 180 και έκλεισε το 90 με bullseye στα δεκαπέντε βελάκια. Ένα ακόμη 180 έφερε και στο παιχνίδι του με τον Ζαμπακλή. Με δύο νίκες κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα.

Στον δεύτερο όμιλο ο Ασλάνογλου, άφησε πίσω του τα δύο τελευταία τουρνουά και βρέθηκε στην οκτάδα πρώτος, χάνοντας μόνο από τον Κουτσουρέλη. Ο προαναφερόμενος όμως, δεν είχε την ίδια απόδοση και στα υπόλοιπα παιχνίδια του.Με δύο νίκες ο Δεληογλάνης πήρε τη δεύτερη θέση, συνεχίζοντας το σερί του, αφού δεν έχει μείνει καμία φορά μέχρι τώρα εκτός της οκτάδας, ενώ ο Μητσόπουλος με μία νίκη δεν μπόρεσε να περάσει τον όμιλο.

 Κοτζαμάνης, Γεωργίου, Σεβαστίδης και Βαφειάδης, αγωνίστηκαν μεταξύ τους.Ο Κοτζαμάνης ξεχώρισε με 3/3, απέναντι σε δυνατούς παίκτες. Ο Βαφειάδης οριακά δεν του πήρε τη νίκη, αλλά το 3-2 με τον Σεβαστίδη και το 3-0 με τον Γεωργίου, του έδωσαν το δεύτερο εισιτήριο. Ο Σεβαστίδης, στο παιχνίδι του με τον Γεωργίου, έκλεισε ένα leg στα δεκαέξι βελάκια.

Ο τελευταίος όμιλος, ήταν αυτός με τους πέντε αντιπάλους. Ο Νάνος, έχοντας χάσει μόνο δύο leg συνολικά και έχοντας φέρει δύο φορές το αγαπημένο του 171, μας έδειξε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξαιρετική πορεία του. Τσακίρης και Επισκεπτίδης, ήρθαν ισόβαθμοι, με δύο νίκες ο καθένας. Το μεταξύ τους παιχνίδι, ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα υπέρ του Επισκεπτίδη, που πέρασε τον όμιλο. Βασίλογλου και Κοκέρης σημείωσαν από μία νίκη.

Οι οχτώ καλύτεροι, αναμετρήθηκαν χωρισμένοι σε δύο ομίλους. Ο Σαμαράς με τον Ασλάνογλου, έκανε το 3-0, όπως και με τον Δεληογλάνη, όπου έκλεισε το 126, στα δεκαέξι βελάκια, με average 80.52. Ο Τιτόπουλος, στα παιχνίδια του με τους Ασλάνογλου και Δεληογλάνη, φέρνει από ένα 180 και επικρατεί εξολοκλήρου. Τα ματς που διατηρήθηκαν από την προηγούμενη φάση, ήταν του Σαμαρά με τον Τιτόπουλου και του Ασλάνογλου με τον Δεληογλάνη. Το αποτέλεσμα ήταν 3-1, υπέρ των πρώτων. Σαμαράς και Τιτόπουλος, ήταν αυτοί που συνέχισαν.

Ο Νάνος, έχοντας ήδη στην κατοχή του τη νίκη του, ενάντια στον Επισκεπτίδη, αντιμετώπισε τον Κοτζαμάνη, με τον οποίο έφερε ένα 171 και επικράτησε με 3-1. Σταθερά συνέχισε και με τον Βαφειάδη. Δεύτερος περνάει στα ημιτελικά ο Κοτζαμάνης, καθώς κέρδισε τον Επισκεπτίδη με σκορ 76.42 και συμπλήρωσε τις δύο νίκες που χρειαζόταν.
 Τα ζευγάρια του ημιτελικού λοιπόν, ήταν Σαμαράς-Νάνος και Τιτόπουλος-Κοτζαμάνης. Ο Σαμαράς, παίζοντας με 82.52, δεν άφησε στον Νάνο περιθώρια. Το δεύτερο leg,το έκλεισε στα δεκαοκτώ βελάκια με bull και το τελευταίο στα δεκαέξι. Για τον Τιτόπουλο τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα, αφού ο Κοτζαμάνης έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Το τελικό τους αποτέλεσμα, ήταν 4-3 και ο Τιτόπουλος ήταν αυτός που έπρεπε να βάλει τα δυνατά του για τον τελικό. Η πρώτη βολή του Σαμαρά ήταν ένα 177, πράγμα που έκανε τις προθέσεις του ξεκάθαρες. Ο Τιτόπουλος όμως, κόντεψε να του πάρει το leg, ωστόσο δεν ήταν τόσο εύστοχος. Στη συνέχεια έκανε το 1-1 κι έπειτα το 2-2. Ένα λάθος του Σαμαρά στο έκτο leg, παραλίγο να του στοιχίσει. Εν τέλει κατάφερε να προηγηθεί, με 4-2. Το έβδομο leg, ήταν και το κορυφαίο. Με ένα 180, ξεκίνησε ο Τιτόπουλος και ο Σαμαράς απάντησε κατευθείαν. Στα δώδεκα βελάκια έκλεισε ο πρωταθλητής, χάνοντας το διπλό δώδεκα και τσεκάροντας το διπλό έξι. Έτσι αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.
 
Επόμενη συνάντηση την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.