Στο προτελευταίο τουρνουά της  entry league ήρθαν να αγωνιστούν 10 παίκτες.

Έτσι χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των πέντε ατόμων. Οι επικεφαλής τους ήταν ο Κουσίδης και ο Λαζαρίδης.

Μαζί με τον Κουσίδη βρέθηκαν οι, Τσαλίκη, Καμτσόγλου Κατσάνας και Μοχτάρ. Πρώτος του ομίλου αναδείχτηκε ο Καμτσόγλου, αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες νίκες. Με 2-0 επικράτησε στους Μοχτάρ και Τσαλίκη ενώ με τον Κουσίδη κέρδισε 2-1. Δεύτερος στην οκτάδα τον ακολούθησε ο Μοχτάρ ο οποίος κέρδισε 2-0 τον πρώτο της κατηγορίας Κουσίδη και 2-1 τον Κατσάνα. Ο κουσίδης κέρδισε 2-1 την Τσαλίκη παίζοντας με 50,4 και τον κατσανά με το ίδιο σκορ και 51 average.

Η Τσαλίκη και ο Κουσίδης ήρθαν ισόπαλοι στις νίκες και στα leg, το μεταξύ τους όμως αποτέλεσμα έκρινε τον Κουσίδη ως τρίτο και τον Τσαλίκη ως Τετάρτη. Ο Κατσάνας ήταν ο μόνος που νίκησε το Καμτσόγλου. Στο παιχνίδι τους έπιασε απόδοση 64 και σε αυτό με τον Κουσίδη 57, παρόλα αυτά δεν συνέχισε.

Στον 2ο όμιλο τον Λαζαρίδη

συνόδευσαν, ο Πιτάσκος, η Δουλτσίνου, ο Σπαθάρης και η Ταχμαζίδου. Στο πρώτο ματς ο Πιτάσκος φάνηκε πιο ανεβασμένος από το Λαζαρίδη και κέρδισε 2-1. Ο Σπαθάρης έκανε δυναμικό ξεκίνημα απέναντι στην Δουλτσίνου, καθώς επικράτησε 2-0.Με το ίδιο σκορ ξεπέρασε το εμπόδιο του Λαζαρίδη αλλά και του Πιτάσκου. Η Ταχμαζίδου φάνηκε ανταγωνιστική, καθώς στα ματς κόντρα στους Πιτάσκο και Δουλτσίνου κατάφερε το 2-0. Ήταν η μόνη που κέρδισε το Σπαθάρη (2-1). Η πρώτη θέση κρίθηκε στη διαφορά των leg, ανάμεσα στον Σπαθάρη και την Ταχματζίδου, υπέρ του πρώτου, ο οποίος μάλιστα σημείωσε στο ματς του με τον Πιτάσκο σκορ 51. Ο Λαζαρίδης έχοντας αρχικά δύο ήττες, έβαλε τα δυνατά του και στο παιχνίδι με την Ταχματζίδου, επικράτησε 2-0, έκλεισε στα 21 βελάκια και έπαιξε με 65 average. Με 2-0 προηγήθηκε και της Δουλτσίνου κι έτσι πέρασε στην οκτάδα τρίτος. Από τη μάχη μεταξύ των Πιτάσκο και Δουλτσίνου, νικήτρια βγήκε  Δουλτσίνου, όμως αυτός που προκρίθηκε από τον όμιλο ήταν ο Πιτάσκος, διότι συγκέντρωσε ένα παραπάνω leg.

Στην οκτάδα είδαμε:

– Τους Καμτσόγλου και Πιτάσκο , με τον πρώτο να έχει καλύτερη απόδοση και να κερδίζει εύκολα ( 3-0).

– Τους Κουσίδη – Ταχμαζίδου, με τον πρώτο επίσης να έχει πολύ καλό ρυθμό και να κερδίζει με το ίδιο σκορ.

– Τους Μοχτάρ και Λαζαρίδη, με τον Λαζαρίδη να υπερισχύσει με 3-1.

– Τους Σπαθάρη και Τσαλίκη, οι οποίοι σημείωσαν σκορ 54.9 και 53.5 αντίστοιχα. 

Το ματς έληξε 3-1 υπέρ του Σπαθάρη.

Στον ημιτελικό διασταυρώθηκαν, ο Καμτσόγλου με τον  Κουσίδη και ο  Λαζαρίδης με το Σπαθάρη.

Ανάμεσα στο πρώτο ζευγάρι,ο Καμτσόγλου δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και να βρει ρυθμό, απέναντι στον Κουσίδη, ο οποίος ψύχραιμος έκανε εύκολα το 3-0 και προκρίθηκε ξανά στον τελικό.

Στο δεύτερο ματς, ο Σπαθάρης συνέχισε να βρίσκεται σε φόρμα και παρόλο που ο Λαζαρίδης πήρε δύο leg, ήταν αποφασισμένος να πάρει το τελευταίο κάνοντας το 3-2

Περνώντας στον τελικό είδαμε τον Σπαθάρη να έρχεται αντιμέτωπος απέναντι στον αρκετά έμπειρο (στους τελικούς) Κουσίδη. Θέλοντας να συνεχίσει την καλή πορεία του ο Σπαθάρης, πάτησε το γκάζι και κέρδισε με 4-1. Έπαιξε με 57.79, έναντι στο 51, 11 του Κουσίδη και στέφθηκε για πρώτη φορά νικητής.

Το επόμενο ραντεβού για το τέλος της σεζόν, είναι καθορισμένο την Δευτέρα 6 Ιουλίου.