Με αρνητικό ρεκόρ συμμετοχών, μιας και μόλις 14 παίχτες έδωσαν το παρών, πραγματοποιήθηκε στις 19/02 το 11ο τουρνούα της Division B. Με την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας θεωρητικά να έχει ξεκαθαρίσει, το ενδιαφέρον 5 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στρέφεται στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς και για τους 4 παίχτες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στα playoffs του Μαΐου.

   Στον πρώτο όμιλο λοιπόν, ο Λάτσος με 2 νίκες απέναντι σε Καταφυγιώτη, Αντωνή και με ένα 180, κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου. Στο ματς που έκρινε τη 2η θέση, ο Αντωνής παίζοντας με 60,93 επικράτησε του Καταφυγιώτη με 3-0 και πέρασε για 4η φορά στην 8άδα.

  Στο δεύτερο όμιλο βρέθηκαν οι Μαρκόζης, Βελλής, Βαρβαράς και Πεφάνης. Με 3 νίκες πρώτος τερμάτισε ο Βαρβαράς, ενώ μαζί του στην επόμενη φάση πέρασε ο Μαρκόζης με 2 νίκες απέναντι σε Βελλή και Πεφάνη.

  Στον τρίτο όμιλο ο seeded πλέον Φυτόπουλος επικράτησε των Κοσμίδη και Αντωνίου και πήρε την πρώτη θέση. Στο θρίλερ Αντωνίου-Κοσμίδη για τη δεύτερη θέση, νικητής του 5ου leg βγήκε ο πρώτος και πέρασε για 6η φορά στα προημιτελικά.

  Στον 4ο όμιλο ο Μούργκος πέτυχε το απόλυτο απέναντι σε Επισκεπτίδη, Τσιμπλινίδη και Παγίδα, ενώ τα 14 βελάκια απέναντι στον Επισκεπτίδη αποτελούν ρεκόρ στη σχετική στατιστική κατηγορία της Division B. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Επισκεπτίδης με 2 νίκες και πέρασε για 2η συνεχόμενη φορά στην 8άδα.

  Στα προημιτελικά Μούργκος και Επισκεπτίδης ξεπέρασαν με 3-0 τα εμπόδια των Φυτόπουλου και Αντωνίου αντίστοιχα. Ο Αντωνής νίκησε με 3-1 το Βαρβαρά και πέρασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά, ενώ σε ένα νευρικό ματς με πολλά χαμένα διπλά ο Μαρκόζης κέρδισε 3-1 το Λάτσο και τον έριξε από την κορυφή.

  Στα ημιτελικά ο Μούργκος αντιμετώπισε τον πρωτάρη στη φάση αυτή Αντωνή. Με 62,16avg δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης και παρά την προσωρινή μείωση του σκορ, κέρδισε με 3-1. Στον άλλον ημιτελικό, ο έτερος rookie της τετράδας Επισκεπτίδης έβαλε δύσκολα στο Μαρκόζη, ισοφαρίζοντας τον 2 φορές. Στο 5o leg αστόχησε 2 φορές στο D16 και αυτό δεν το άφησε ατιμώρητο ο Μαρκόζης, πήρε το leg και έφτασε για 5η φορά στον τελικό. 

 Στον τελικό είδαμε πολύ ωραία βελάκια από τους 2 έμπειρους παίχτες, με πολύ καλό κατέβασμα, αλλά πολλά χαμένα διπλά. Ο Μούργκος εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του Μαρκόζη στα 2 πρώτα leg, πήρε εύκολα το 3ο και προηγήθηκε με 3-0. Ο Μαρκόζης έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 3-1 και στο 5ο leg οι 2 παίχτες έχαναν διπλά από το 16ο βελάκι, Τελικός νικητής μετά από συνολικά 22 χαμένα διπλά στο leg αναδείχθηκε ο Μούργκος, παίζοντας με 60,76avg και κατέκτησε το 4ο του τουρνουά.

  Έτσι στην κορυφή έχουμε μόνο πρώτο το Μούργκο, που άφησε 9 βαθμούς πίσω του το Λάτσο, ενώ ο Μαρκόζης αύξησε σημαντικά τη διαφορά του από την 6η θέση και όλα δείχνουν ότι θα έχει σαφές προβάδισμα στα playoffs του Μαΐου.

  Επόμενη συνάντηση για τους παίχτες στις 4 Μαρτίου.