Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου διεξήχθη το 5ο βαθμολογικό τουρνουά της Entry League. 26 παίχτες έλαβαν μέρος, με το Μανωλά και την Παπαδημητρίου να συμμετέχουν για πρώτη φορά. Αισθητή η απουσία του πρωτοπόρου Νίκου Νάνου την οποία θα προσπαθήσουν αρκετοί να εκμεταλλευτούν για να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την πρώτη θέση!

Στη φάση των ομίλων τις πρώτες θέσεις θα καταλάβουν αήττητοι οι Σεβαστίδης, Τεκερίδης, Μαλέφ, Λένος, Μανωλάς, Πεφάνης και Παγίδας, ενώ στον πιο αμφίρροπο όμιλο Δαρίβας Κουσίδης και Σκούφος θα έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους ματς. Το κερδισμένο leg του Δαρίβα όμως στην ήττα του με 2-1 από το Σκούφο θα αποβεί καθοριστικό και θα του δώσει την πρώτη θέση,αφήνοντας εκτός 16άδας το Σκούφο.

Μεγάλες μάχες στην πορεία για τον τελικό

Στη φάση των 16 οι πρωτοπόροι των ομίλων θα προκριθούν σχετικά εύκολα,με εξαίρεση το ζευγάρι Μανωλά-Κουσίδη. Ο πρωτοεμφανιζόμενος Μανωλάς,όπως και στη φάση των ομίλων,θα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Παρ’όλα αυτά ο έμπειρος Κουσίδης θα πάρει την πρόκριση με το οριακό 3-2.

Στα προημιτελικά Μαλέφ,Τεκερίδης και Δαρίβας θα κάμψουν την αντίσταση των Σεβαστίδη,Λένου και Παγίδα αντίστοιχα,ενώ ο Κουσίδης θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Πεφάνη με άλλο ένα οριακό 3-2.

Στα ημιτελικά λοιπόν έφτασαν τα ζευγάρια Κουσίδη-Μαλέφ και Δαρίβα-Τεκερίδη. Ο Κουσίδης στη δεύτερη παρουσία του σε ημιτελικό θα εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι στον πρωτάρη στα ημιτελικά Μαλέφ,νικώντας τον με 3-1.Σταθερά καλή παρουσία από το Μαλέφ σε άλλο ένα τουρνουά και βελτίωση της βαθμολογικής του συγκομιδής.

  Στον άλλο ημιτελικό θα έχουμε αντίθετη τροπή.Ο Δαρίβας στην πρώτη του παρουσία στους “4” θα επικρατήσει με 3-1 του Τεκερίδη,ο οποιός θα φτάσει για δεύτερη φορά φέτος στα ημιτελικά,αλλά θα μείνει εκτός τελικού.
 

Γιάννης Δαρίβας

Στον τελικό ο Δαρίβας θα ξεκινήσει εξαιρετικά και θα προηγηθεί με 3-0 έχοντας εξαιρετική επαφή με το διπλό. Ο Κουσίδης θα κάνει 2 πολύ καλά leg και θα μειώσει σε 3-2. Κι ενώ το momentum έδειχνε να αλλάζει,ο Δαρίβας θα παραμείνει ψύχραιμος και θα κερδίσει το 6ο leg,γράφοντας το τελικό 4-2! Με αυτή τη νίκη ο Δαρίβας θα σκαρφαλώσει στην 4η θέση,ενώ και ο Κουσίδης θα ανεβεί 8ος και θα πλησιάσει πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.