γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Το Σάββατο 20 Απριλίου διεξήχθη το 12ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου.

Η Παπαδάμ θα πάρει την πρώτη θέση στον Α΄ όμιλο με δύο νίκες, ενώ στην επόμενη φάση θα την ακολουθήσει η Καλανταρίδου επικρατώντας της Δέα. Πιο περίπλοκα τα πράγματα στον Β΄ όμιλο με τις παίκτριες να ισοβαθμούν σημειώνοντας από μία νίκη! Η Αναγνωστοπούλου θα επικρατήσει οριακά της Τσαλίκη με 3-2, με την τελευταία να κερδίζει τη Δουλτσίνου 3-0 και να παίρνει την πρώτη θέση του ομίλου έχοντας καλύτερη διαφορά leg. Η Δουλτσίνου θα καταφέρει να κερδίσει την Αναγνωστοπούλου με 3-1 στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στους αγώνες των ημιτελικών η Τσαλίκη δεν κατάφερε να “βάλει δύσκολα” στην Καλανταρίδου, η οποία θα επικρατήσει με 3-0. Αμφίρροπος ο έτερος ημιτελικός μεταξύ Παπαδάμ και Δουλτσίνου. Το πρώτο leg κατέκτησε η Δουλτσίνου, με την Παπαδάμ να καταφέρνει να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά με 2-1. Ωστόσο η Δουλτσίνου θα καταφέρει να απαντήσει και να επικρατήσει τελικά με σκορ 3-2!

Στον τελικό η Δουλτσίνου θα ξεκινήσει καλύτερα από την Καλανταρίδου και θα πάρει το πρώτο leg παρά το γεγονός ότι η Καλανταρίδου είχε τις ευκαιρίες της. Με κεκτημένη ταχύτητα, η Δουλτσίνου θα διευρύνει το προβάδισμά της σε 2-0 και με καλύτερο σκοράρισμα θα κάνει και το 3-0. Κάπου εκεί η Καλανταρίδου αφυπνίστηκε και κατάφερε να μειώσει σε 3-1, ενώ θα ξεκινήσει καλύτερα και στο επόμενο leg. Στο κλείσιμο όμως θα δώσει αρκετές ευκαιρίες και η Δουλτσίνου δεν θα τις αφήσει ανεκμετάλλευτες. Τελικό σκορ 4-1 υπέρ της Δουλτσίνου που κέρδισε τον πρώτο της τελικό τη φετινή χρονιά!