Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου διεξήχθη με 20 συμμετοχές το 4ο βαθμολογικό τουρνουά της Β κατηγορίας του Συλλόγου.
Ο Αντώνης Βαφειάδης φαίνεται πως έχει πάρει φόρα, καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ακόμα τουρνουά, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ακούει στο όνομα Γιώργος Ζαφειρόπουλος.

Αρκετά τα highlights στη φάση των ομίλων. Ο Βαφειάδης “έγραψε” ένα 68.32 avg κάνοντας μάλιστα και ένα leg στα 14 βελάκια, ενώ ο Τσακαλέρος τσέκαρε το 102 και πρόσθεσε ένα 65 avg στο ενεργητικό του. Ο Γκόγκος σημείωσε ένα 180 στο Β όμιλο και ο καταιγιστικός Κοτζαμάνης στο 3ο γκρουπ πρόσθεσε ένα 109 κλείσιμο. Μονοπώλιο στα highlights του group D ο πολύ βελτιωμένος Γεωργίου παίζοντας με 79.11 avg και 61.35 avg σε δύο αγώνες του, σημειώνοντας ένα 180αρι, ένα leg στα 18 βελάκια και τσεκάροντας το 126!

Πολύ δυνατά τα παιχνίδια στην 8αδα της division Β, όπου φαίνεται ότι το επίπεδο αρχίζει να ανεβαίνει. Ο πολύ σταθερός Βελλής δε θα καταφέρει να σταματήσει την πορεία του Βαφειάδη (66.31 avg), ο οποίος θα τσεκάρει και το 120 στον μεταξύ τους αγώνα. Ο Κοτζαμάνης θα τσεκάρει ένα leg στα 17 βελάκια απέναντι στον Ιωσήφ στην πορεία του προς την 4άδα, ενώ ο Τσακαλέρος δεν θα δώσει ευκαιρία στον Μαρκόζη, κλείνοντας με χαρακτηριστική ευκολία όλα τα leg. Η έκπληξη της βραδιάς θα γίνει στον αγώνα Γεωργίου – Ζαφειρόπουλος σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τους δυο παίκτες να σκοράρουν μανιωδώς και τον Ζαφειρόπουλο (64 avg) να εκμεταλλεύεται τα χαμένα διπλά του Γεωργίου (62 avg). Ένα 180 και 16 βελάκια στο κρίσιμο τελευταίο leg θα χαρίσουν την πρόκριση στον Ζαφειρόπουλο.

Η 4άδα θα φέρει αντιμέτωπους τους 2 συμπαίκτες Βαφειάδη και Κοτζαμάνη. Ο Βαφειάδης θα γράψει άλλο ένα υψηλό μέσο όρο (65.80 avg), και σκοράροντας ακόμη ένα 180αρι και τσεκάροντας ένα leg στα 16 βελάκια, θα επικρατήσει του αξιόμαχου Κοτζαμάνη φτάνοντας έτσι σε έναν ακόμα τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος θα επικρατήσει στον ημιτελικό του Τσακαλέρου σε ένα παιχνίδι που κύριος πρωταγωνιστής ήταν το άγχος και των δύο παικτών.

Η ξέφρενη πορεία του Βαφειάδη θα συνεχιστεί και στον τελικό, όπου θα επικρατήσει με 4-0 του Ζαφειρόπουλου, ο οποίος, παρά το πολύ καλό του σκοράρισμα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα χαμένα διπλά του Βαφειάδη για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του Κωνσταντίνο Σαμαρά, Σπύρο Μπάλλα και Νίκο Επισκεπτίδη για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.