Εκ του Δ.Σ του ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ γνωστοποιείται ότι στη διαδικασία κατάταξης για τη συμπλήρωση των τριών κενών θέσεων στην Α κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή οι:

1) Μαρκόζης Δημήτρης
2) Παγίδας Γιάννης
3) Λάτσος Σάκης
4) Κουτσουρέλης Χρήστος
5) Νάνος Νίκος
6) Σεβαστίδης Σοφοκλής
7) Λαζαρίδης Παναγιώτης
8) Τσακαλέρος Σταύρος
9) Βελλής Κώστας

Οι παίκτες θα αγωνιστούν σε φορμάτ round robin (δηλαδή όλοι με όλους) σε αγώνες best of 7 legs και οι τρεις πρώτοι της κατάταξης θα καταλάβουν τις τρεις κενές θέσεις στην Α κατηγορία.

Οι πρώτες 4 αγωνιστικές του τουρνουά κατάταξης θα διεξαχθούν την Κυριακή 15/9 με ώρα έναρξης 20:00 και οι υπόλοιπες 5 αγωνιστικές το Σάββατο 21/9 με ώρα έναρξης επίσης 20:00.

Στο τουρνουά κατάταξης υπάρχει κόστος συμμετοχής (10€), το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να καταβάλλουν στα μέλη του ΔΣ την Κυριακή 15/9 πριν την έναρξη των αγώνων.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο παικτών όπου κρίνεται θέση που οδηγεί στην Α κατηγορία, πρώτο κριτήριο θα είναι η συνολική διαφορά κερδισμένων – χαμένων leg και δεύτερο κριτήριο το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους αγώνα. Σε περίπτωσης ισοβαθμίας περισσοτέρων από δύο παικτών όπου κρίνεται θέση που οδηγεί στην Α κατηγορία, πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά κερδισμένων – χαμένων leg. Εάν δεν μπορεί να λυθεί η ισοβαθμία, τότε θα εξεταστούν τα μεταξύ τους παιχνίδια. Εάν η ισοβαθμία παραμένει, τότε θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπαράζ (round robin, best of 5 legs).

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 εθελοντές chalkers ανά ημέρα διεξαγωγής. Το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όσους προσφερθούν να βοηθήσουν στην ομαλή ροή της διαδικασίας.

Το ΔΣ του ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ