Η 2η αγωνιστική της Division B διεξήχθη στις 23 Οκτωβρίου, με 21 παίχτες να παίρνουν μέρος, να είναι εμφανώς πιο άνετοι σε σχέση με το 1ο “νευρικό” τουρνουά και να προσφέρουν αρκετά highlights.

  Στον πρώτο όμιλο ο Παγίδας κατέκτησε την 1η θέση με 3 νίκες και κατέγραψε στα στατιστικά του το “τσεκάρισμα” του 110 με αντίπαλο τον Τσιμπλινίδη, σε ένα ματς που και ο Τσιμπλινίδης πρόσθεσε στα highlights ένα 180. Στη δεύτερη θέση με 2 νίκες ισοβάθμισαν οι Μαρκόζης, Πεφάνης και Τσιμπλινίδης, με το Μαρκόζη να περνάει στην επόμενη φάση, ενώ ο Αντωνής με μία νίκη δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

  Στο 2ο όμιλο βρέθηκαν οι Βαρβαράς, Επισκεπτίδης, Βελλής, Παπαδάμ, Χριστοδούλου και Λάτσος. Την 1η θέση κατέλαβε με το απόλυτο  ο Λάτσος, έκλεισε ένα leg στα 16 βελάκια και έπαιξε 65,35 και 60,38 avg σε 2 ματς του ομίλου. Στην τριπλή ισοβαθμία με 3 νίκες των Βαρβαρά, Επισκεπτίδη και Χριστοδούλου κερδισμένος βγήκε ο Βαρβαράς, ενώ στα highlights μπήκε και ο Βελλής με ένα leg στα 18 βελάκια και κλείσιμο του 116!

  Στον 3ο όμιλο διασταυρώθηκαν οι Μούργκος, Παπαδόπουλος, Ιωσήφ, Φυτόπουλος και Τσακαλέρος. Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Τσακαλέρος με 3 νίκες και ένα 180, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μούργκος με 3 νίκες επίσης και ένα leg στα 16 βελάκια. Το χορό των highlights συνέχισε ο Φυτόπουλος, κλείνοντας το 100.

  Στον 4ο όμιλο στην πρώτη θέση με 3 νίκες τερμάτισαν οι Ζαφειρόπουλος και Αντωνίου, με την ισοβαθμία να βάζει κερδισμένο τον πρώτο. Η Αναγνωστοπούλου με 2 νίκες έμεινε στην τρίτη θέση, αλλά χάρισε το μεγαλύτερο κλείσιμο μέχρι στιγμής στην κατηγορία, τσεκάροντας το 141!
 Καταφυγιώτης και Σαμαράς σημείωσαν από 1 νίκη και έμειναν μακριά από την 8αδα.

  Στην 8άδα λοιπόν βρέθηκαν 4 παίχτες που στο 1ο τουρνουά είχαν αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, ενώ με 3 ματς να λήγουν 3-2 και να έχουν σημαντικές ανατροπές, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οποιαδήποτε πρόβλεψη για την εξέλιξη της φετινής Divison B είναι πολύ δύσκολη. Πιο συγκεκριμένα, με 3-2 κέρδισε ο Βαρβαράς τον Παγίδα, ο Λάτσος το Μαρκόζη και ο Μούργκος το Ζαφειρόπουλο, με κοινό παρονομαστή των τριών προημιτελικών το ότι οι νικητές είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1. Στον τέταρτο προημιτελικό ο Τσακαλέρος έπιασε πολύ καλή απόδοση (62,63avg) και σημειώνοντας άλλο ένα 180 κέρδισε τον Αντωνίου με 3-0. 

  Στην τετράδα διασταυρώθηκαν Μούργκος-Λάτσος και Βαρβαράς-Τσακαλέρος. Ο Μούργκος προηγήθηκε με 2-0 και τελικά επικράτησε με 3-1, με το Λάτσο να πιάνει στην 4η θέση της κατηγορίας την Αναγνωστοπούλου με 15 πόντους. Στον άλλο ημιτελικό ο Τσακαλέρος ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 και επικρατώντας με 3-2 πιστοποίησε το εξαιρετικό του τουρνουά με μια θέση στον τελικό. Ο Βαρβαράς με τις 2 συμμετοχές του στα ημιτελικά έμεινε μόνος τρίτος με 18 βαθμούς.

  Στον τελικό λοιπόν βρέθηκαν οι Μούργκος και Τσακαλέρος, 2 παίχτες που συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με νικητή τον Τσακαλέρο με 3-2. Το σκηνικό άλλαξε στον τελικό, η προσωρινή ισοφάριση σε 1-1 από τον Τσακαλέρο δεν είχε συνέχεια κι έτσι ο Μούργκος επικράτησε με 4-1, κέρδισε το 2ο τουρνουά της κατηγορίας και βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίγκας με 24 πόντους, αφήνοντας 2ο το Μαρκόζη με 21.

  Το 3ο τουρνουά της κατηγορίας είναι προγραμματισμένο για τις 30 Οκτωβρίου ,με ώρα έναρξης τις 20:00.