Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου διεξήχθη η 3η αγωνιστική της Ladies League του Συλλόγου μας με ρεκόρ συμμετοχών! 14 κοπέλες έλαβαν μέρος, ενώ είχαμε και 3 νέες συμμετοχές.

Οι παίκτριες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους με τις Αναστασιάδου, Καραλάζου, Τσίτσου και Καλανταρίδου να παίρνουν αήττητες την 1η θέση στα γκρουπ τους. Στην φάση των 8, τις ακολούθησαν οι Χαλκιά, Παπαδάμ, Μωραΐτη και Παπαδημητρίου. Από τη φάση των ομίλων ξεχώρισε ένα ωραίο κλείσιμο του 72 με bull της Παπαδάμ (5-17-bull).

Στην προημιτελική φάση, η Καλανταρίδου θα κερδίσει με 3-0 τη Μωραΐτη, ενώ η πολύ καλή Τσίτσου θα κερδίσει με το ίδιο σκορ την Παπαδημητρίου. Άτυχη η Παπαδημητρίου που έχασε την ευκαιρία να τσεκάρει το 136, χάνοντας οριακά το D8! H Παπαδάμ ξεκίνησε καλά απέναντι στην Αναστασιάδου και προηγήθηκε με 1-0, ωστόσο δεν είχε ανάλογη συνέχεια και η Αναστασιάδου με πολύ καλό σκοράρισμα θα επικρατήσει με 3-1. Οριακό παιχνίδι το Καραλάζου-Χαλκιά με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τελική νικήτρια τη Χαλκιά με σκορ 3-2.

Στα ημιτελικά, Καλανταρίδου και Αναστασιάδου δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τις λιγότερο έμπειρες Χαλκιά και Τσίτσου. Θα επικρατήσουν με το ίδιο σκορ (3-0) και θα συνθέσουν για ένα ακόμη τουρνουά το ζευγάρι του τελικού. Αξίζει να αναφερθεί το πολύ καλό σκοράρισμα της Καλανταρίδου, καθώς είχε 74 avg στα πρώτα της 9 darts!

Ο τελικός ξεκίνησε με εξαιρετικό κατέβασμα και από τις δύο παίκτριες (Αναστασιάδου 74.81 avg first 9 darts) και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Καλανταρίδου πήρε νωρίς προβάδισμα με 2-0 τσεκάροντας μάλιστα και το 103, ωστόσο η Αναστασιάδου θα καταφέρει να ισοφαρίσει σε 2-2, σε ένα τέταρτο leg που είχε πολλά χαμένα διπλά και από τις δύο παίκτριες. Η Καλανταρίδου θα πάρει εκ νέου προβάδισμα με 3-2, εκμεταλλευόμενη τα 6 βελάκια που έχασε στο 40 η Αναστασιάδου. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας όμως θα απαντήσει άμεσα ισοφαρίζοντας σε 3-3 σε ένα leg με 100άρια και 140άρια εκατέρωθεν! Το 7ο και καθοριστικό leg χαρακτηρίστηκε επίσης από καλό σκοράρισμα και αρκετά βελάκια στα σύρματα των διπλών και από τις δύο, με την Καλανταρίδου τελικά να πετυχαίνει το τελικό διπλό και να επικρατεί με 4-3.

Ευχαριστούμε όλες τις παίκτριες για τη συμμετοχή τους και τις συγχαίρουμε για τις προσπάθειές τους!