Ωραίες στιγμές μας πρόσφεραν οι 16 συμμετέχοντες του 3ου τουρνουά της Α’ κατηγορίας του συλλόγου που διεξήχθη στις 21 Οκτωβρίου. 

Ο Σαμαράς θα δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με δύο 180άρια, δύο leg στα 14 βελάκια κι ένα 79.11 avg δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό του. Πολύ καλός και ο Τιτόπουλος που σημείωσε ένα 180 και ένα 75.15 avg στην πορεία του για την πρωτιά στο Β όμιλο. Ο Φιδάνης πρόσθεσε άλλο ένα 180άρι κι ένα 70+ avg στα highlights της βραδιάς, όμως αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να του χαρίσουν την πρόκριση από το 3ο γκρουπ, όπου την πρώτη θέση πήρε ο Ζαμπακλής. Στον 4ο όμιλο κυριάρχησε ο Δεληογλάνης σημειώνοντας δύο 180άρια, ένα 70+ avg και τσεκάροντας το 110! Την παράσταση όμως έκλεψε το 155 κλείσιμο του Πρόικα, παρόλο που δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην φάση των 8, Σαμαράς και Δεληογλάνης θα συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις και δεν θα δώσουν ευκαιρίες στους Κόκκαλη και Μητσόπουλο αντίστοιχα, επικρατώντας με 4-0. Σε ένα επίσης καλό παιχνίδι, ο Ζαμπακλής κέρδισε με 4-2 τον Βασίλογλου, ο οποίος σημείωσε κι ένα 180, ενώ ο Τιτόπουλος ξεπέρασε με το ίδιο σκορ το εμπόδιο του Ξυλούρη.

Στα ημιτελικά, ο Σαμαράς συνέχισε σε υψηλές στροφές και με 71.57 avg θα κερδίσει με 4-0 τον Ζαμπακλή, ο οποίος ωστόσο είχε μια πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά. Ο Δεληογλάνης πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του επικρατώντας με 4-1 επί του Τιτόπουλου. Δυνατό παιχνίδι, με τους δύο παίκτες να σημειώνουν από ένα 180 και τον Δεληογλάνη να “γράφει” 76.12 avg!

Πρώτη παρουσία σε τελικό για το Δεληογλάνη τη φετινή σεζόν και απέναντι στο Σαμαρά φάνηκε να μην έχει τις κατάλληλες απαντήσεις. Ο “Samurai” θα ολοκληρώσει τον τελικό με 75.91 avg απέναντι στο 68 avg του Δεληογλάνη και τελικό σκορ 5-0, μην έχοντας χάσει ούτε ένα leg σε όλο το τουρνουά!

Ευχαριστούμε τους παίκτες για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη του συλλόγου Κώστα Βαρβαρά και Αντώνη Βαφειάδη για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.