Το 6ο τουρνουά της Β’ κατηγορίας του Συλλόγου διεξήχθη την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Από το 1ο γκρουπ ο Βαφειάδης θα περάσει αήττητος στους 8 παίζοντας πολύ καλά βελάκια (60.13 avg, 69.91 avg και leg στα 17 βελάκια), με τον Τσιμπλινίδη να παίρνει τη 2η θέση του ομίλου. Δημήτρης Τσακίρης και Πάρης Επισκεπτίδης ισοβάθμισαν με τρεις νίκες στο 2ο γκρουπ, με τον Τσακίρη να ευνοείται στη διαφορά κερδισμένων-χαμένων leg. Στο 3ο γκρουπ ξεχώρισε ο Κοτζαμάνης σημειώνοντας 64.5 και 63.96 avg, ενώ τσέκαρε κι ένα leg στα 18 βελάκια, με τη 2η θέση του ομίλου να καταλήγει στον Τσακαλέρο. Στο 4ο γκρουπ ο Γεωργίου πήρε την πρωτιά σημειώνοντας παράλληλα κι ένα 71.5 avg, ενώ έκλεισε και το 135! Τη 2η θέση του ομίλου πήρε ο Τρύφων, περνώντας για πρώτη φορά στους 8.

 

Στην 8άδα, ο Βαφειάδης επικράτησε 3-1 του Επισκεπτίδη παίζοντας με 63.38 avg, ενώ ο Κοτζαμάνης κέρδισε με 3-0 τον Τρύφων. Οριακά τα άλλα δύο παιχνίδια. Ο Γεωργίου κέρδισε με 3-2 τον Τσακαλέρο που στάθηκε άτυχος, καθώς έχασε για λίγα χιλιοστά στο bull ένα εντυπωσιακό κλείσιμο 127 (T20 – 17 – bull) που θα τον έφερνε στα ημιτελικά. Ο Τσακίρης προηγήθηκε απέναντι στον Τσιμπλινίδη σημειώνοντας κι ένα 120 highout, αλλά τελικά επικράτησε δύσκολα, επίσης με σκορ 3-2.

Στην 4άδα, ο Κοτζαμάνης θα καταφέρει να αφήσει εκτός τελικού το Βαφειάδη μετά από 4 τουρνουά επικρατώντας με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ ο Τσακίρης θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Γεωργίου.

Δεύτερη παρουσία σε τελικό τόσο για τον Κοτζαμάνη όσο και για τον Τσακίρη με τους δύο παίκτες να ξεκινούν νευρικά τον αγώνα, δείγμα του πόσο ήθελαν τη 1η τους νίκη σε τουρνουά! Χιτσκοκικός ο τελικός με τα leg του best of 7 να εξαντλούνται και νικητής να αναδεικνύεται ο Κοτζαμάνης με τελικό σκορ 4-3!

Συγχαρητήρια στους παίκτες για τις προσπάθειές τους! Ο Σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του Κωνσταντίνο Σαμαρά και Πέτρο Τιτόπουλο για την ομαλή διοργάνωση του τουρνουά.