Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου διεξήχθη το 2ο βαθμολογικό τουρνουά της Entry League, με 24 παίχτες να δίνουν το παρών και να προσφέρουν δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις, κρίσιμες ανατροπές καθώς και αρκετά highlights.

Οι 24 παίχτες χωρίστηκαν σε 8 ομίλους, με τους Σκούφο, Κεφαλά, Μαλέφ, Φυτόπουλο, Ιγνατίου, Παγίδα και Νάνο να κατακτούν τις πρώτες θέσεις με 2 νίκες, ενώ στον πιο αμφίρροπο όπως εξελίχθηκε όμιλο, ο Λένος και η Αναγνωστοπούλου θα περάσουν στη φάση των 16 στην τριπλή ισοβαθμία με τον Ιωαννίδη. Λευτέρης Μαλέφ και Γιάννης Λένος προσέφεραν τα highlights της φάσης των ομίλων, σημειώνοντας από ένα 180, ενώ ο Πεφάνης θα αφήσει εκτός 16άδας το νικητή του προηγούμενου τουρνουά Σεβαστίδη, τσεκάροντας το 92 με 20-D20-D16!

Στη φάση των 16 και των προημιτελικών είδαμε δυνατά παιχνίδια, στα οποία ξεχώρισαν το 171 του Νάνου και ένα check στα 18 βελάκια, ενώ ο Φυτόπουλος θα σημειώσει ένα 180 και 80avg στα 9 πρώτα βελάκια με αντίπαλο τον Κεφαλά στη φάση των 8!

Νάνος και Φυτόπουλος, έχοντας αποκλείσει Αναγνωστοπούλου-Παγίδα και Πεφάνη-Κεφαλά αντίστοιχα στις προηγούμενες φάσεις, θα συναντηθούν στον ημιτελικό, με το Νάνο να συνεχίζει τη σταθερά πολύ καλή του πορεία στην κατηγορία και να περνάει στον τελικό με 3-0.

Ο άλλος ημιτελικός αποδείχτηκε το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της βραδιάς. Λένος και Σκούφος θα βρεθούν αντιμέτωποι, με το Λένο να ξεκινά πολύ δυνατά και να προηγείται με 2-0. Ο Σκούφος όμως βρήκε την ψυχολογία, ανέβασε την απόδοσή του και εκμεταλλευόμενος τα χαμένα βελάκια του Λένου στα διπλά για το 3-1, θα ισοφαρίσει και τελικά θα κάνει την ολική ανατροπή περνώντας στον τελικό!

Ο τελικός ήταν αρκετά αμφίρροπος, με τα legs να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πιο ψύχραιμος και εύστοχος στα διπλά θα φανεί ο Σκούφος και θα κερδίσει το Νάνο με 4-2 στην πρώτη του παρουσία σε τελικό, έχοντας δείξει πολύ μεγάλη σταθερότητα σε όλο το τουρνουά, ενώ ο Νάνος με τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε τελικό θα περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθειά τους! Ο Σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του Αντώνη Βαφειάδη, Χρήστο Κουτσουρέλη και Μιχάλη Τσιμπλινίδη για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.