Με 20 συμμετοχές διεξήχθη το 8ο τουρνουά της Division B πριν 2 εβδομάδες. Έχοντας φτάσει στο μισό του πρωταθλήματος, οι παίχτες έχουν ανεβάσει αρκετά την απόδοσή τους και η πρόκριση στην 8άδα είναι πλέον δύσκολη υπόθεση.

  Τα 20 άτομα λοιπόν σχημάτισαν 4 ομίλους των 5 ατόμων. Στο πρώτο γκρουπ διασταυρώθηκαν οι Λάτσος, Τσιμπλινίδης, Βελλής, Αντωνίου και Αντωνής. Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν οι Λάτσος και Αντωνίου με 3 νίκες και πέρασαν στην 8άδα. Με 2 νίκες έμεινε τρίτος ο Αντωνής, μιας και στο do or die ματς με τον Αντωνίου, νικητής αναδείχθηκε με 3-1 ο δεύτερος. Από μια νίκη σημείωσαν Τσιμπλινίδης και Βελλής. Από αυτόν τον πολύ αμφίρροπο όμιλο δε θα μπορούσαν να λείπουν τα highlights. Ο Λάτσος άρχισε τον χορό των 180, ακολούθησε ένα 180 από τον Αντωνή και τσεκ του 108, ενώ ο Αντωνίου έπαιξε με 61,84 , έκλεισε το 111 και έκανε 16 βελάκια. 

 Στο δεύτερο όμιλο συναντήθηκαν οι Μαρκόζης, Κοσμίδης, Παπαγεωργίου, Πεφάνης και Σαμαράς. Την πρώτη θέση κάνοντας το απόλυτο κατέλαβε ο Μαρκόζης, ενώ τσέκαρε και το 110. Στη δεύτερη θέση έγινε πραγματική μάχη, με Κοσμίδη, Παπαγεωργίου και Πεφάνη να σημειώνουν από 2 νίκες και να προκύπτει τριπλή ισοβαθμία. Τα leg λοιπόν έδωσαν στον Κοσμίδη την πρόκριση στην οχτάδα για πρώτη φορά φέτος. 

 Ο τρίτος όμιλος ήταν εξίσου αμφίρροπος και τον αποτελούσαν οι Ζαφειρόπουλος, Τσακαλέρος, Φυτόπουλος, Ιωσήφ και Παγίδας. Την πρόκριση με 4 και 3 νίκες αντίστοιχα πήραν Φυτόπουλος και Παγίδας. Τρίτος με 2 νίκες τερμάτισε ο Ζαφειρόουλος, ενώ Τσακαλέρος και Ιωσήφ δε βρέθηκαν σε καλή μέρα.

 Στον τέταρτο όμιλο βρέθηκαν οι Μούργκος, Παπαδόπουλος, Παπαδάμ, Βαρβαράς και Αναγνωστοπούλου. Απόλυτος κυρίαρχος χωρίς να χάσει leg ήταν ο Μούργκος, παίζοντας με 71,57 και 64,41 avg, ενώ έκλεισε και ένα leg στα 17 βελάκια. Μαζί του στην 8άδα πέρασε ο Παπαδόπουλος, για δεύτερη φορά στα 3 τελευταία τουρνουά, δείχνοντας πως βρίσκει τον καλό του εαυτό και κερδίζοντας στο τελευταίο κρίσιμο για την πρόκριση ματς τον Βαρβαρά με 3-1.

  Στα προημιτελικά λοιπόν, την καλύτερη απόδοση έπιασε ο Παγίδας και παίζοντας με 60,93 επικράτησε του Μούργκου με 3-0. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Φυτόπουλος του Παπαδόπουλου, αλλά και ο Κοσμίδης του Λάτσου, στην “έκπληξη” της βραδιάς. Στον τέταρτο προημιτελικό ο Μαρκόζης ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 από τον Αντωνίου και πέρασε στην τετράδα, με την “κατάρα” της 8άδας να συνεχίζεται για τον Αντωνίου, καθώς έχει 0/5 απόπειρες για πρόκριση στον ημιτελικό! 

 Στον πρώτο ημιτελικό ο Φυτόπουλος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κοσμίδη με 3-0 και έφτασε για δεύτερη φορά στον τελικό. Στο άλλο ματς οι παίχτες έπιασαν υψηλή απόδοση και το 66,13 avg του Μαρκόζη του έδωσε τη νίκη με 3-1, απέναντι στο 60avg του Παγίδα.

 Μαρκόζης και Φυτόπουλος λοιπόν στον τελικό, με τους παίχτες να έχουν 1/3 και 0/1 αντίστοιχα στις προηγούμενες παρουσίες τους στον τελικό. Αμφότεροι έπιασαν υψηλή απόδοση (62,74 και 61), με το Φυτόπουλο να προηγείται με 2-1 με ένα εντυπωσιακό κλείσιμο του 72 με D18-D18. O Μαρκόζης όμως ισοφάρισε και τελικά ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση κλείνοντας ένα leg στα 17 και ένα στα 19 βελάκια. Κάπως έτσι ήρθε το τελικό 4-2 υπέρ του Μαρκόζη, με τους 2 παίχτες να ενισχύουν σημαντικά τη βαθμολογική τους συγκομιδή. 

 Το επόμενο ραντεβού των παιχτών είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιανουαρίου στις 20:00.