γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Το Σάββατο 11 Μαΐου διεξήχθη το 13ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου.

Η Καλανταρίδου σημείωσε δύο νίκες στον Α΄ όμιλο με σκορ 3-1, ενώ η Παπαδάμ θα καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση επικρατώντας με το οριακό 3-2 επί της Παπαδημητρίου. Στο Β΄ όμιλο η Αναγνωστοπούλου θα πάρει την πρώτη θέση με πολύ καλή απόδοση. Ένα 180 και ένα leg στα 16 βελάκια στον αγώνα της απέναντι στην Τσαλίκη, αλλά και ένα 107 κλείσιμο στον αγώνα της με τη Δουλτσίνου! Στην επόμενη φάση θα καταφέρει να προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά και η Τσαλίκη, σημειώνοντας δύο νίκες απέναντι σε Δέα και Δουλτσίνου.

Στα ημιτελικά, η Καλανταρίδου θα αντιμετωπίσει την Τσαλίκη και εκμεταλλευόμενη το καλύτερο σκοράρισμά της θα επικρατήσει με σκορ 3-0. Αναγνωστοπούλου και Παπαδάμ θα μείνουν μακριά από τον καλό τους εαυτό στο μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο η Αναγνωστοπούλου θα είναι εκείνη που θα τσεκάρει και τα τρία leg για το τελικό 3-0

Στον τελικό συναντήθηκαν για ακόμη ένα τουρνουά Καλανταρίδου και Αναγνωστοπούλου, ανεβάζοντας τις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε τελικούς στις 5. Η Αναγνωστοπούλου θα καταφέρει να αφήσει πίσω της το μέτριο παιχνίδι του ημιτελικού και με εξαιρετικά σταθερά βελάκια (62 avg) θα επικρατήσει με 4-0 της Καλανταρίδου που δεν θα καταφέρει να βρει ρυθμό.

Με δύο τουρνουά να απομένουν για την ολοκλήρωση της σειράς, η Καλανταρίδου έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας συλλόγου, ωστόσο η βελτίωση της Αναγνωστοπούλου προμηνύει μια συναρπαστική επόμενη σεζόν!