Την προηγούμενη Τετάρτη διεξήχθη το 14ο τουρνουά της Division B, τουρνουά στο οποίο αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής ο Μούργκος. Παράλληλα είχαμε σημαντικές ανατροπές στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs στις αρχές του Ιουλίου και οι επόμενες 2 αγωνιστικές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

  Οι 13 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 group. Στον πρώτο όμιλο ο Μούργκος χωρίς να χάσει leg από Καταφυγιώτη και Βελλή, πέρασε σαν πρώτος με 2 νίκες, παίζοντας με 60,12avg στο 4-0 επί του Βελλή. Στο ματς που έκρινε τη 2η θέση, ο Καταφυγιώτης επικράτησε του Βελλή με 4-1. 

 Στο 2ο όμιλο ο Παπαδόπουλος με 2 νίκες με 4-0 επί των Μαρκόζη και Τσιμπλινίδη πέρασε στην 8άδα. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Τσιμπλινίδης, αφού επικράτησε του Μαρκόζη με 4-2. Ο 3ος στη βαθμολογία Μαρκόζης έμεινε για 2η συνεχόμενη φορά εκτός 8άδας και έχασε μάλλον οριστικά το ενδεχόμενο απευθείας ανόδου. 

  Στον 3ο όμιλο βρέθηκαν οι Φυτόπουλος, Αντωνίου και Παπαγεωργίου. Ο Φυτόπουλος έκανε το 2 στα 2 και μετά από ένα διάλειμμα μιας αγωνιστικής ξαναπέρασε στην 8άδα. Μαζί του στα προημιτελικά πέρασε και ο Παπαγεωργίου, που μετά τν καραντίνα ήρθε φουριόζος και με 2 συνεχόμενες προκρίσεις δείχνει πως αν δεν είχε απουσιάσει σε τόσα τουρνουά θα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση. Στο ματς με τον Αντωνίου επικράτησε με 4-2, σημειώνοντας ένα 180. Ο Αντωνίου αντιθέτως με τον αποκλεισμό βρέθηκε ξανά εκτός 6άδας στη βαθμολογία. 

 Ο πιο αμφίρροπος όμιλος ήταν ο 4ος. Ο Λάτσος ως επικεφαλής και οι διεκδικητές των θέσεων 5-6, Τσακαλέρος, Παγίδας και Αντωνής, συγκρότησαν έναν όμιλο που δεν άφηνε περιθώρια προβλέψεων. Οι παίχτες στο τέλος της δεύτερης αγωνιστικής μοιράζονταν από μια νίκη και οι νικητές των ματς Λάτσος-Παγίδας και Αντωνής-Τσακαλέρος θα έπαιρναν την πρόκριση. Και τα 2 ματς κρίθηκαν στο 5ο leg, με τους Παγίδα και Αντωνή να βρίσκουν το 3ο διπλό και να περνάνε στην 8άδα. Ο Τσακαλέρος πρόσθεσε ένα 180 στα highlights του, ενώ ο Λάτσος παρά τον αποκλεισμό, χρειάζεται μόλις 6 πόντους στα επόμενα 2 τουρνουά για να ανέβει και μαθηματικά στην Division A.

 Στην 8άδα ο Μούργκος συνέχισε από εκεί που έμεινε, επικρατώντας του Τσιμπλινίδη με 3-0, παίζοντας με 70,45avg και σημειώνοντας ένα 180. Ο Καταφυγιώτης με 61avg ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 από τον Παπαδόπουλο και επικράτησε με 3-1. Οι άλλοι 2 προημιτελικοί κρίθηκαν στο 5ο leg. Ο Αντωνής γύρισε το ματς από το 2-1 του Φυτόπουλου και με τη νίκη του σκαρφάλωσε στην 5η θέση, πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε πολύ ανοδική πορεία. Ο Παγίδας στο ματς με τον Παπαγεωργίου προηγήθηκε με 2-0, ο Παπαγεωργίου ισοφάρισε σε 2-2, η ολική ανατροπή όμως δεν έγινε. Ο Παγίδας πήρε το 5ο leg και πέρασε στα ημιτελικά, μια πρόκριση που τον ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

  Στον 1ο ημιτελικό ο Μούργκος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αντωνή. Με 95 σκορ στα first9 και συνολικό average 69,37, επικράτησε με 3-0, ενώ σημάδεψε το πράσινο τμήμα του bull στο 12ο βελάκι για το check του 121!

  Στον άλλον ημιτελικό τα πράγματα ήταν πιο ρευστά, καθώς Καταφυγιώτης και Παγίδας έφτασαν στο 5ο leg. Εκεί πιο ψύχραιμος στάθηκε ο Καταφυγιώτης , έκανε το 3-2 και βρέθηκε για πρώτη φορά στον τελικό της κατηγορίας. 

 Στον τελικό λοιπόν για άλλη μια φορά ο Μούργκος, με αντίπαλο τον “πρωτάρη” Καταφυγιώτη. Το 180 στην πρώτη βολή του τελικού από το Μούργκο μας έστειλε το μήνυμα για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Καταφυγιώτης προέβαλε σοβαρή αντίσταση στο 1ο και 4ο leg, όμως το 68avg του Μούργκου ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Το τελικό 4-0 ήρθε φυσιολογικά και με αυτή τη νίκη, την 7η σε 14 τουρνουά, ο Μούργκος, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Division B! 

  Το 15ο και προτελευταίο τουρνουά της χρονιάς, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 20:00.