Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 9ο τουρνουά της Division B του ατομικού πρωταθλήματος του συλλόγου σε πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα.

Στον Α όμιλο Βελλής και Βαφειάδης θα παλέψουν για την πρώτη θέση με τον Βελλή να σημειώνει μόνο μία ήττα στα παιχνίδια του γκρουπ από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βαφειάδη. Παρόλα αυτά ο Βελλής δεν θα χάσει ούτε ένα leg στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου και θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση έχοντας καλύτερη διαφορά legs από το Βαφειάδη που θα προκριθεί ως δεύτερος. Ένα highlight “έγραψε” ο Επισκεπτίδης, ο οποίος έκλεισε το 104 στον αγώνα του απέναντι στον Βαφειάδη. Αρκετά καλός και ο Βαρβαράς, ο οποίος θα αρκεστεί στην τρίτη θέση δείχνοντας ότι στις υπόλοιπες αγωνιστικές μπορεί να κάνει ζημιά στα φαβορί της Β κατηγορίας.

Στον Β όμιλο πρώτος αναδείχθηκε ο ανεβασμένος Τσακίρης σημειώνοντας το απόλυτο στις νίκες. Στην 8άδα τον ακολούθησε ο Μαρκόζης, ο οποίος έπαιξε “δαιμονισμένα” στη φάση των ομίλων καταφέρνοντας να σημειώσει 79 avg και 68 avg σε δύο αγώνες του καταγράφοντας επίσης leg στα 17 και 18 βελάκια αντίστοιχα.

Στον C όμιλο, την πρώτη θέση πήρε ο Χριστοδούλου έχοντας μάλιστα το αήττητο στο γκρουπ και τη δεύτερη ο Γεωργίου με τρεις νίκες. Στα highlight του ομίλου, ένα 180άρι που σημείωσε ο Ιωσήφ στον αγώνα του με το Γεωργίου

Στον D όμιλο, ο Κοτζαμάνης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και σημειώνοντας μόνο νίκες και  μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε leg θα πάρει την πρωτιά. Στην επόμενη φάση θα τον ακολουθήσει ο Τσιμπλινίδης, που πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ και οι δύο παίκτες πέτυχαν από ένα 180άρι.

Στην 8άδα ο Βελλής θα αναμετρηθεί με τον Μαρκόζη σε ένα μέτριο παιχνίδι, ωστόσο θα καταφέρει να επικρατήσει με 3-0. Ο Κοτζαμάνης θα ηττηθεί επίσης σχετικά εύκολα από τον Γεωργίου με 3-0. Ο Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει τον Τσιμπλινίδη και θα βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Ωστόσο θα καταφέρει να ανασυνταχθεί και να ισοφαρίσει σε 2-2 προσπαθώντας για την ολική ανατροπή. Στο τελευταίο διπλό όμως ο Τσιμπλινίδης θα είναι πιο εύστοχος και θα περάσει για πρώτη φορά στην 4άδα με σκορ 3-2. Βαφειάδης και Τσακίρης ήταν το τελευταίο ζευγάρι της 8άδας, με τον αγώνα να παίζεται για ακόμα μια φορά στο τελευταίο leg. Τελικό σκορ 3-2 για τον Βαφειάδη, με τον Τσακίρη όμως να χάνει πολλά διπλά για να πάρει  αυτός τη νίκη.

Στην 4άδα ο Βελλής θα περάσει με μέτρια αλλά σταθερά βελάκια το εμπόδιο του Τσιμπλινίδη, ο οποίος δεν απέδωσε όσο χρειαζόταν για το κάτι παραπάνω χάνοντας με 3-0. Στον άλλο ημιτελικό, ο Βαφειάδης θα έχει εξαιρετικό σκοράρισμα αλλά δυσκολία στα διπλά. Από την άλλη ο Γεωργίου θα καταφέρει να συνδυάσει καλό και σταθερό κατέβασμα στο σκορ με σταθερότητα στο κλείσιμο και έτσι θα περάσει στον τελικό, επικρατώντας με 3-1.

Ο Βελλής θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό της κατηγορίας, έχοντας αξιόλογη και σταθερή παρουσία σε όλο το τουρνουά. Όπως και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα αντίπαλός του ήταν ο Γεωργίου, ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά στον τελικό μην αφήνοντας μεγάλα περιθώρια αντίδρασης στο Βελλή. Τελικό σκορ 4-0 σε μία άνετη νίκη του Γεωργίου, του οποίου το “κοντέρ” έδειξε 68.32 avg!