Το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου έγινε ένα πρώτο σημαντικό βήμα για το σύλλογό μας στα διασυλλογικά γυναικών. Αυτό που συνέβη όμως το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 13-14 Απριλίου στα διασυλλογικά ανδρών, ίσως ούτε και οι πιο αισιόδοξοι από εμάς δεν το φανταζόμασταν.

Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς από το Σύλλογο Νταρτς Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας!

Με εξαιρετικά βελάκια όλο το διήμερο και επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα στους αγώνες του, ο Κωνσταντίνος πίστεψε στο όνειρο της Εθνικής και τα κατάφερε! Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια πραγματικά είναι λίγα, μπροστά στη χαρά και τη συγκίνηση που μας έδωσε ο Κωνσταντίνος με αυτό του το επίτευγμα! Ένα παιδί που ξεκίνησε τα βελάκια στη Θεσσαλονίκη πριν πέντε χρόνια περίπου, έπαιξε, βελτιώθηκε κι έφτασε να χτυπά με αξιώσεις την πόρτα της Εθνικής Ομάδας και να διαβαίνει το κατώφλι της επάξια! Μπράβο και πάλι μπράβο!

Εξαιρετική η παρουσία των παικτών του ΣΥΝΤΑΡΘ

Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και σε όλη την αποστολή παικτών που εκπροσώπησαν το σύλλογό μας. Κωνσταντίνος Σαμαράς, Αρσένης Κουπαράνης, Πέτρος Τιτόπουλος, Σπύρος Μπάλλας, Παναγιώτης Φιδάνης, Βασίλης Δεληογλάνης, Γιώργος Κόκκαλης και Ανδρέας Ξυλούρης δοκιμάστηκαν σε δύσκολους αγώνες, είχαν εξαιρετική πορεία στην πρώτη τους παρουσία σε διασυλλογικά και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον!

Και οι 8 παίκτες της αποστολής μας κατάφεραν να περάσουν την δύσκολη πρώτη φάση των ομίλων και να περάσουν στους 32! Τη δεύτερη μέρα, έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια τους και τρεις εξ αυτών (Σαμαράς, Μπάλλας και Ξυλούρης) κατάφεραν να περάσουν στη φάση των 16! Εκεί η διασταύρωση των ομίλων έφερε Κωνσταντίνο Σαμαρά και Σπύρο Μπάλλα αντιμέτωπους, με τον Κωνσταντίνο να συνεχίζει την πορεία του προς την 4άδα της Εθνικής, ενώ ο Ξυλούρης λύγισε με το οριακό 5-4.

Στον πιο κρίσιμο αγώνα του διημέρου για τον Σαμαρά, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα από τα φαβορί για την 4άδα, τον Άγγελο Μουλάγγελη. Ο Σαμαράς θα εμφανιστεί απόλυτα συγκεντρωμένος και αποφασισμένος στο παιχνίδι , θα επικρατήσει με 5-3 κερδίζοντας έτσι την φανέλα με το εθνόσημο! Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον έμπειρο Κώστα Παντελίδη , από τον οποίο θα γνωρίσει την πρώτη του ήττα σε ένα ονειρεμένο διήμερο για τον Κωνσταντίνο.

Ένα διήμερο που χαρακτηρίστηκε από δυνατά παιχνίδια και κατέδειξε ότι η ψαλίδα της δυναμικότητας μεταξύ των παικτών στην Ελλάδα έχει αρχίσει να κλείνει, γεγονός που σίγουρα θα ωθήσει σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση όλων των παικτών!

Ευχαριστίες αξίζουν σε όλους που εργάστηκαν στη γραμματειακή υποστήριξη των διασυλλογικών αγώνων, στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο Νταρτς (ΠΑΣΝΤ) που ως συντονιστικό όργανο φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, αλλά και σε όλους τους συλλόγους που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση για την άψογη εικόνα των αθλητών τους!

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο πρωταθλητή Ελλάδας, Κώστα Παντελίδη που κατάφερε να αναδειχτεί νικητής σε ένα δύσκολο και εξαιρετικά πιεστικό τουρνουά, όπως αυτό των διασυλλογικών!

Ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα εθνική ομάδα darts και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στο παγκόσμιο κύπελλο της WDF στη Ρουμανία τον Οκτώβριο.

Κώστα Παντελίδη, Κώστα Σακελλαρίου, Γιώργο Πορτοκάλη και Κωνσταντίνε Σαμαρά καλή επιτυχία!