Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου διεξήχθη η εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική της Division B του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου με 20 συμμετοχές.

Από τον πρώτο όμιλο, ο Βαφειάδης με το απόλυτο των νικών θα καταλάβει την πρώτη θέση, σημειώνοντας average 65.35 και 66, ενώ θα τσεκάρει και το 111. Η δεύτερη θέση του ομίλου κατέληξε στην Καλανταρίδου, η οποία με τρεις νίκες και σημειώνοντας ένα 61.7 avg στον αγώνα της απέναντι στο Βαφειάδη, θα καταφέρει να περάσει στους 8.

Στο δεύτερο όμιλο, ο Ζαφειρόπουλος θα πάρει την πρωτιά σημειώνοντας τρεις νίκες κι ένα 60.74 avg στον αγώνα του με τον Επισκεπτίδη, ενώ μεγάλη μάχη έγινε για τη δεύτερη θέση. Οι Κουτσουρέλης, Επισκεπτίδης και Τσακίρης ισοβάθμισαν με δύο νίκες έκαστος, ωστόσο ο Tσακίρης θα είναι αυτός που θα κερδίσει την πρόκριση στην 8άδα, έχοντας καλύτερη διαφορά κερδισμένων-χαμένων leg.

Αρκετά τα highlights στον τρίτο όμιλο με τον Γεωργίου να έχει δυναμική παρουσία και να παίρνει την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας ένα 62.63 avg απέναντι στον Χριστοδούλου και ένα 180 στον αγώνα του με το Λένο. Ο Χριστοδούλου θα έχει πολύ καλή απόδοση στα παιχνίδια του ομίλου, θα σημειώσει ένα 171 και με τρεις νίκες θα περάσει για πρώτη φορά στους 8. Άλλες δύο καλές στιγμές μας έδωσε ο αγώνας μεταξύ Ιωσήφ και Λένου, με τον Λένο να σημειώνει ένα 180 και τον Ιωσήφ να τσεκάρει το 104.

Στον τέταρτο όμιλο, ο Κοτζαμάνης θα επιβεβαιώσει ότι είναι ένα εκ των φαβορί για άνοδο στην Division A και σημειώνοντας τέσσερις νίκες θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Στην 8άδα με τρεις νίκες θα τον ακολουθήσει ο Τσιμπλινίδης σε ένα αρκετά αμφίρροπο όμιλο.

Στα προημιτελικά, ο Βαφειάδης θα αντιμετωπίσει τον Τσακίρη και δεν θα δώσει ευκαιρίες. Με 66.98 avg κι ένα leg στα 15 βελάκια, θα επικρατήσει με 3-1, ενώ ο Τσακίρης δεν θα δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ο Γεωργίου θα κερδίσει με 3-2 τον Τσιμπλινίδη σε έναν αγώνα που είχε καλό σκοράρισμα από μεριάς του πρώτου αλλά δυσκολία στα διπλά. Ο Τσιμπλινίδης εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο έπακρο, παρά το ότι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ.

Ζαφειρόπουλος και Καλανταρίδου θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τρίτο ημιτελικό σε ένα μέτριο παιχνίδι, όπου κανείς εκ των δύο δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση. Νικητής με σκορ 3-1 αναδείχθηκε ο Ζαφειρόπουλος. Ο Χριστοδούλου στην πρώτη του παρουσία σε 8άδα, βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Κοτζαμάνη. Με αξιοσημείωτη σταθερότητα σε σκοράρισμα και κλείσιμο, θα τσεκάρει τρία συνεχόμενα leg στα 21 βελάκια σημειώνοντας ένα “επαγγελματικό” 3-0 και με 71.57 avg θα περάσει στα ημιτελικά.

Στη φάση της 4άδας, ο Βαφειάδης δεν θα καταφέρει να πιάσει την απόδοση του προημιτελικού και ο Γεωργίου θα επικρατήσει δίκαια με σκορ 3-0. Στον έτερο ημιτελικό, ο Κοτζαμάνης θα συνεχίσει σε υψηλές στροφές και με 63.7 avg κι ένα leg στα 15 βελάκια θα επικρατήσει του Ζαφειρόπουλου με 3-1.

Στον τελικό συναντήθηκαν λοιπόν δύο παίκτες που φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα χάσουν την άνοδό τους στην Division A την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο Αλέξανδρος Γεωργίου και ο Χρήστος Κοτζαμάνης.

Είχαμε εξαιρετικό ξεκίνημα στον αγώνα με πολύ καλό σκοράρισμα εκατέρωθεν και τα πρώτα leg να μοιράζονται εξίσου (2-2). Ο Γεωργίου σημείωσε ένα 180 κι ένα leg στα 18 βελάκια, αλλά ο Κοτζαμάνης με ένα τσεκάρισμα του 96 θα συνεχίσει να ασκεί πίεση και θα καταφέρει να προηγηθεί με 3-2. Στο 6o leg, o Κοτζαμάνης θα έχει καλύτερο σκοράρισμα, αλλά θα δώσει ευκαιρίες στον Γεωργίου χάνοντας 6 βελάκια σε διπλά. Ο Γεωργίου θα σταθεί άτυχος καθώς θα χάσει ένα εντυπωσιακό 138 κλείσιμο για την ισοφάριση, με τον Κοτζαμάνη να ολοκληρώνει τον τελικό στη συνέχεια γράφοντας το τελικό 4-2.
Πολύ καλός τελικός από τους δύο παίκτες, με τον Γεωργίου να παίζει με 62.61 avg και τον Κοτζαμάνη με 64.7 avg.

Δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά για τον Κοτζαμάνη που πλησιάζει πλέον τον Βαφειάδη, ο οποίος διατηρείται στην πρώτη θέση. Ο Γεωργίου με ακόμα μία εξαιρετική παρουσία φαίνεται να σταθεροποιείται στην τετράδα που οδηγεί στην Division A. Τίποτα βέβαια δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς είμαστε στα μισά της χρονιάς και οι διαφορές μεταξύ των παικτών είναι ακόμα μικρές. Η συνέχεια της Division B αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!