Ο Σύλλογος Darts Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα διήμερο γνωριμίας με τα βελάκια! Την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο πάρκο του Λευκού Πύργου στην παραλία, ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα παγκοσμίως!

Τα darts είναι ένα άθλημα επιδεξιότητας, ακρίβειας και συγκέντρωσης. Μπορεί να μάθει να παίζει ο οποιοσδήποτε, καθώς δεν υπάρχουν απαιτήσεις φυσικής κατάστασης, φύλου ή ηλικίας. Προσφέρει καθηλωτικό θέαμα όταν παίζεται σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα φέρνει κοντά ανθρώπους που τους ενώνει το ίδιο πάθος!

Την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο πάρκο του Λευκού Πύργου, μετά τις 17:00 το απόγευμα και μέχρι τις βραδινές ώρες, ελάτε να γνωρίσετε τα βελάκια με τη βοήθεια των μελών του Συλλόγου μας! Μάθετε τα βασικά των darts, πώς να ρίχνετε σωστά και μη χάσετε την ευκαιρία να παίξετε και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με πολλές εκπλήξεις!

Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων του Συλλόγου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που σκοπό έχουν τη διάδοση του αγαπημένου μας αθλήματος στο ευρύ κοινό της πόλης! Μείνετε συντονισμένοι !