Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους παίχτες της Division B, έπειτα από 3 μήνες αποχής, σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο του Μούργκου στην Division A, ενώ ταυτόχρονα περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη μάχη για τα playoffs. 

  Οι 16 παίχτες που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε 4 γκρουπ. Στον πρώτο όμιλο ο Μούργκος με 3 νίκες, ένα 180 και ένα leg στα 18 βελάκια πήρε την πρώτη θέση. Στην 8άδα μαζί του πέρασε ο Καταφυγιώτης με 2 νίκες, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Κοσμίδη και Πεφάνη.

 Στο 2ο όμιλο ο Αντωνής έκανε το 4/4 απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, ενώ πρόσθεσε και ένα 180 στα στατιστικά του. Την πρόκριση για τα προημιτελικά πήρε και ο Τσακαλέρος με 3 νίκες. Αναγνωστοπούλου, Βελλής και Μαρκόζης μοιράστηκαν από μια νίκη, με τον τελευταίο να τσεκάρει το 103 και να κλείνει ένα leg στα 18 βελάκια.

  Στον τρίτο όμιλο ο Αντωνίου με 3 νίκες και ένα check του 111 πήρε την πρώτη θέση, ενώ ο Παπαγεωργίου με 2 νίκες άφησε τον 4ο της βαθμολογίας Φυτόπουλο και το Σαμαρά στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

  Στο 4ο γκρουπ βρέθηκαν οι Λάτσος, Παγίδας και Τσιμπλινίδης, με τους 2 πρώτους να συνεχίζουν στην 8άδα με 2 και 1 νίκες αντίστοιχα.

  Στην 8άδα λοιπόν, Μούργκος και Λάτσος επικράτησαν των Τσακαλέρου και Παπαγεωργίου με 3-0, πιάνοντας υψηλή απόδοση (65,35 και 63,51 αντίστοιχα). Οι άλλοι 2 προημιτελικοί αντιθέτως ήταν πολύ οριακοί. Ο Αντωνίου κέρδισε 3-2 τον Παγίδα, σημειώνοντας ένα 180 και προσπέρασε τον αντίπαλό του στο κυνήγι των playoffs, ενώ πέρασε για πρώτη φορά στην 4άδα μετά από 7 αποκλεισμούς στα προημιτελικά!

 Στον 4ο προημιτελικό, ο Αντωνής προηγήθηκε με 2-0, ο Καταφυγιώτης ισοφάρισε, αλλά στο τελευταίο leg ο  Αντωνής βρήκε την ψυχραιμία και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

  Στην 4άδα ο Αντωνής συνάντησε το Λάτσο. Το παιχνίδι ήταν νευρικό και οι παίχτες δεν έπιασαν καλή απόδοση. Ο Αντωνής συνέχισε να είναι ψύχραιμος στα διπλά του και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στον τελικό, επικρατώντας με 3-1. Ο Λάτσος έμεινε για 3ο συνεχόμενο τουρνουά εκτός τελικού, παρ’όλα αυτά έχει ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα για τη 2η θέση και αν δε γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στα επόμενα 3 τουρνουά, του χρόνου θα αγωνίζεται στην Division A.Σ

 Στον άλλο ημιτελικό, που ήταν και το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της βραδιάς, ο Αντωνίου προηγήθηκε του Μούργκου με 2-0. Ο Μούργκος όμως ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και έκανε την ολική ανατροπή, περνώντας στον τελικό με 63,62avg. Από την άλλη μεριά ο Αντωνίου με τους 9 πόντους που πήρε ανέβηκε στην 5η θέση προσπερνώντας Βαρβαρά και Τσακαλέρο.

 Στον τελικό λοιπόν για 7η φορά ο Μούργκος και για πρώτη φορά ο Αντωνής, που παρά την καραντίνα και τη διακοπή 3 μηνών, συνέχισε την σταθερά ανοδική του πορεία των τελευταίων τουρνουά. Ο Μούργκος προηγήθηκε γρήγορα με 3-0, εκμεταλλευόμενος ίσως και το άγχος του “πρωτάρη” αντιπάλου του. Ο Αντωνής μείωσε προσωρινά σε 3-1, όμως το 5ο leg κατέληξε στο Μούργκο. Έτσι ο Μούργκος κατέκτησε το 3ο σερί τουρνουά, 4ο στα 5 τελευταία, έχει συνολικά 6 νίκες σε 7 τελικούς και με αυτά τα εντυπωσιακά στατιστικα, επιστρέφει από την 13η κιόλας αγωνιστική, εκεί που ανήκει, στην Division A!

 Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις 2 θέσεις 5-6, όπου 5 παίχτες που τις διεκδικούν βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών. Επόμενο ραντεβού για τους παίχτες είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου στις 20:00.