Με 20 συμμετοχές διεξήχθη το 3ο τουρνουά της Division B του Συλλόγου την προηγούμενη Τετάρτη. Νικητής αναδείχθηκε ο Λάτσος, ένας rookie της κατηγορίας, ενώ από το τουρνουά δεν έλειψαν τόσο τα highlights, όσο και τα απρόοπτα, καθώς στη φάση των ομίλων χρειάστηκε η ψυχοφθόρα διαδικασία των 9 darts για την πρόκριση στην 8άδα. 

  Στον 1ο όμιλο λοιπόν, ο Μούργκος χωρίς να χάσει leg έκανε το απόλυτο και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Καταφυγιώτης, καθώς στο κρίσιμο τελευταίο ματς που έκρινε την πρόκριση, επικράτησε του Τσιμπλινίδη και πέρασε για πρώτη φορά φέτος στην 8άδα, ενώ Αντωνής και Σαμαράς έμειναν μακριά από τις 2 πρώτες θέσεις.

  Στο 2ο όμιλο είχαμε 5πλη!! ισοβαθμία, καθώς Βαρβαράς, Παπαδόπουλος, Παγίδας, Λάτσος και Τσακαλέρος πέτυχαν όλοι από 2 νίκες! Η διαφορά των leg έκρινε σαν πρώτο το Λάτσο (που είχε και ένα leg στα 17 βελάκια) και σίγουρα εκτός 8άδας τον Τσακαλέρο. Παγίδας, Βαρβαράς και Παπαδόπουλος είχαν απόλυτη ισοβαθμία σε leg και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στα 9 βελάκια μεταξύ των 3 παιχτών. Νικητής αναδείχθηκε ο Παγίδας, καθώς το 140 του από την πρώτη κιόλας βολή, έκρινε σχεδόν την κατάσταση.

  Στον 3ο όμιλο διασταυρώθηκαν Αναγνωστοπούλου, Πεφάνης, Βελλής, Ζαφειρόπουλος και Παπαδάμ. Ο Ζαφειρόπουλος ήταν κυρίαρχος του ομίλου, μιας και εκτός από το 4/4, έκλεισε ένα leg στα 18 βελάκια, έπαιξε με 61,5 avg και τσέκαρε το 139 και το 113! Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Βελλής με 3 νίκες, ενώ ο Πεφάνης μπήκε στα highlights τσεκάροντας το 100 και κλείνοντας ένα leg στα 18 βελάκια. 

 Στο 4ο γκρουπ πρώτος τερμάτισε ο Φυτόπουλος με 3 νίκες και πέρασε για πρώτη φορά στην 8άδα, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αντωνίου, ο οποίος πέτυχε κι αυτός 3 νίκες αλλά είχε χειρότερη διαφορά στα leg. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μαρκόζης, καθώς έχασε στο τελευταίο ματς που έκρινε την πρόκριση από το Φυτόπουλο, αλλά είχε τα highlights της βραδιάς, με ένα 180 και “τσεκ” του 147, το μεγαλύτερο πλέον κλείσιμο στην κατηγορία. Ιωσήφ και Επισκεπτίδης πέτυχαν από μια νίκη και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

  Οι Φυτόπουλος και Καταφυγιώτης λοιπόν βρέθηκαν για πρώτη φορά στην 8άδα, αλλά η πορεία τους σταμάτησε εκεί.  Ο Λάτσος έκοψε το δρόμο του Καταφυγιώτη, επικρατώντας με 3-0, ενώ ο Βελλής αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, εκμεταλλευόμενος τα αρκετά χαμένα διπλά του Φυτόπουλου, ανέτρεψε την κατάσταση και προκρίθηκε με 3-2. Στα άλλα 2 ματς, Μούργκος και Ζαφειρόπουλος κέρδισαν με 3-1 τους Παγίδα και Αντωνίου αντίστοιχα.

  Στον πρώτο ημιτελικό λοιπόν, ο Μούργκος παίζοντας με 61,38 avg επικράτησε με 3-1 του Ζαφειρόπουλου και έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό. Με το ίδιο σκορ,αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε ο Λάτσος του Βελλή και πέρασε για πρώτη φορά στον τελικό. Οι Ζαφειρόπουλος και Βελλής, με την πρώτη τους παρουσία φέτος στην 4άδα πήραν 9 πόντους και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. 

  Στον τελικό λοιπόν Μούργκος και Λάτσος, με τους 2 παίχτες των West Snipers να είναι οι μόνοι με συμμετοχή και στις 3 8άδες και να δείχνουν στην εκκίνηση της σεζόν πως είναι οι πιο σταθεροί παίχτες της κατηγορίας και δικαίως βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις. Στα του τελικού, ο Λάτσος προηγήθηκε με 3-0, ο Μούργκος μείωσε προσωρινά σε 3-1, αλλά το πέμπτο leg έμελλε να είναι το τελευταίο. Έτσι λοιπόν ο Λάτσος, παίχτης που ανέβηκε στη Β Κατηγορία από τη διαδικασία των play off του Σεπτέμβρη, κέρδισε το τουρνουά και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας με 30 πόντους. Ο χαμένος του τελικού Μούργκος, με 36 πόντους βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση και θεωρητικά έχει μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. 

  Το επόμενο τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Χρήστο Κουτσουρέλη και Πέτρο Τιτόπουλο για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά .