Στο προτελευταίο τουρνουά για φέτος συγκεντρώθηκαν 16 darters. Αλλοι για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία και άλλοι για να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για τα playoffs. Οι παίκτες όπως πάντα χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους. Επικεφαλής τους τέθηκαν οι, Σαμαράς, Κοτζαμάνης Δεληογλάνης και Νάνος.

Στον πρώτο όμιλο μαζί με τον Σαμαρά βρέθηκαν ο Τιτόπουλος ο Κοκέρης και ο Κόκκαλης. Ο Σαμαράς έκανε το 3 στα 3 με πολύ καλές εμφανίσεις, παίζοντας  ενάντια στον Τιτόπουλο με 70.45, ενάντια στον Κόκκαλη με 71.15 ενώ κόντρα στον Κοκέρη τσέκαρε το 104 στα 15 βελάκια.Ο Κοκέρης δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με τρεις ήττες και μόλις ένα κερδισμένο leg. Έτσι ο αγώνας του Τιτόπουλου και του Κόκκαλη ήταν αυτός που έκρινε την πρόκριση, με τον Κόκκαλη να επικρατεί με το ισχνό 3-2. Ο Κόκκαλης στο παιχνίδι του με τον Σαμαρά έφτασε το 71.15

Τον 2ο όμιλο αποτέλεσαν οι, Κοτζαμάνης , Γεωργίου, Μητσόπουλος και Σεβαστίδης. Ο Κοτζαμάνης έκανε το 3 στα 3 χάνοντας μόνο 2 leg, 1 από το Σεβαστίδη και 1 από τον Μητσόπουλο. Για τους Μητσοπούλο  και Γεωργίου, κάθε Νίκη ήταν απαραίτητη για την παραμονή τους στην κατηγορία . Ο Γεωργίου επικράτησε στο μεταξύ τους ματς ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Σεβαστίδη. ο Μητσόπουλος δεν έκανε κάποια νίκη και αρκέστηκε στο βαθμό της συμμετοχής του. ο Σεβαστίδης με δύο νίκες, πέρασε δεύτερος στον όμιλο και κατέκτησε την έβδομη βαθμολογική θέση.

Στον 3ο όμιλο βρέθηκαν ο Δεληογλάνης, ο Ζαμπακλής, ο Επισκεπτίδης και ο Βαφειάδης. Στο πρώτο παιχνίδι ο Δεληογλάνης επικράτησε του Ζαμπακλή με 3-1 φέρνοντας ένα 180 και κλείνοντας στα 15 βελάκια. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Επισκεπτίδης έκανε την πρώτη του νίκη ενάντια στον Βαφειάδη με 3-2. Ο Δεληογλάνης έκανε τη δεύτερη νίκη του κόντρα στον Βαφειάδη ( 3-1) και πήρε κεφάλι στον όμιλο, σε έναν αγώνα όπου και οι δύο παίκτες έφεραν από ένα 180. Ο Ζαμπακλής μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης νικώντας 3-1 τον Επισκεπτίδη  όμως η ήττα από τον Βαφειάδη τον άφησε εκτός. Το ματς ανάμεσα στον Δεληογλάνη και στον Επισκεπτίδη έφερε τον νικητή Επισκεπτίδη ( 3-1) στην κορυφή και ο Δεληογλάνης πέρασε δεύτερος.

Στον τέταρτο όμιλο αναμετρήθηκαν μεταξύ τους οι, Νάνος, Τσακίρης, Κουτσουρέλης και Ασλάνογλου. Ο Νάνος αυτή τη φορά κατάφερε αρκετά εύκολα να συγκεντρώσει τρεις νίκες κλείνοντας στα 17 βελάκια στο ματς με τον Κουτσουρέλη και να πάρει την πρωτιά. ο Κουτσουρέλης απέδειξε ότι το προηγούμενο τουρνουά δεν ήταν πυροτέχνημα, καθώς νίκησε τους Ασλάνογλου και Τσακίρη πιάνοντας στο δεύτερο ματς 69,3 απόδοση. Έτσι πέρασε και πάλι στην οκτάδα. Ο Τσακίρης νίκησε τον Ασλάνογλου και πήρε την τρίτη θέση.

Τον 1ο όμιλο της οκτάδας σχημάτισαν οι, Σαμαράς, Κοτζαμάνης, Κόκκαλης και Σεβαστίδης, με τους δύο πρώτους να μεταφέρουν νίκη από την προηγούμενη φάση. Αλλες δύο νίκες πρόσθεσε ο Σαμουράι: 3-0 με το Σεβαστίδη και 3-1 κόντρα στον Κοτζαμάνη (70.65 average ο Σαμαράς, 104 checkout ο Κοτζαμάνης. Ο Κόκκαλης με δύο νίκες απέναντι στο Σεβαστίδη (3-1) και στον Κοτζαμάνη ( 3-0) πέρασε για πρώτη φορά στην τετράδα.

Στον δεύτερο όμιλο της β’ φάσης συναντήθηκαν, ο Νάνος, ο Επισκεπτίδης, ο Κουτσουρέλης και ο Δεληογλάνης. 

Ο Νάνος με μία νίκη από την πρώτη φάση, πέρασε ξανά πρώτος, κάνοντας άλλες δύο νίκες απέναντι στον Δεληογλάνη και στον Επισκεπτίδη. Ο Δεληογλάνης στο μάτς με το Νάνο έκλεισε στα 14 βελάκια. Αυτός που ακολούθησε στα ημιτελικά ήταν ο Κουτσουρέλης, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Δεληογλάνη και Επισκεπτίδη με 3-0.

Στον ημιτελικό διασταυρώθηκαν ο Σαμαράς με τον Κουτσουρέλη και ο Νάνος με τον Κόκκαλη.

Στη μάχη του πρώτου ζευγαριού, ο Κουτσουρέλης δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας, αφού βρέθηκε απέναντι στον πρωταθλητή, ο οποίος στο τρίτο leg έκλεισε στα 15 βελάκια και τσέκαρε το 137. Έπαιξε συνολικά με 76.24 και κέρδισε με 4-1.

Ανάμεσα στο δεύτερο ζευγάρι, ο Νάνος επικράτησε στα δύο πρώτα leg, ενώ ο Κόκκαλης κατάφερε να πάρει το τρίτο. Ο  Νάνος όμως ασταμάτητος, πήρε τα επόμενα και κέρδισε 4-1. Ετσι πέρασε στον τελικό για πρώτη φορά μετά την καραντίνα.

Επιβλητικός στον τελικό ο Σαμουράι, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Νάνο, αφού κέρδισε εύκολα με 5-0. Ο Νάνος σημείωσε στο δεύτερο leg ένα  171. Ο Σαμαράς έκλεισε στο τρίτο το 110, στο τέταρτο έφερε ένα 180 και στο 5ο έκλεισε στα 16 βελάκια. Το συνολικό του average ήταν 76.47. 

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα διεξαχθεί το τελευταίο τουρνουά της Α κατηγορίας. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην όγδοη θέση της βαθμολογικής κατάταξης και στην παραμονή των παικτών, με την κατάσταση στην κορυφή να είναι αμετάβλητη και τους παίκτες να περιμένουν τα play-offs του επόμενου τριημέρου.