γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 7ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου.

Την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο κατέκτησε η Παπαδάμ σημειώνοντας τρεις νίκες και παραχωρώντας μόνο ένα leg στον αγώνα της με τη Ζηνέλη. Η δεύτερη θέση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις Καλανταρίδου, Τσαλίκη και Ζηνέλη να ισοβαθμούν. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλανταρίδου ξεκίνησε με δύο ήττες στον όμιλο και λίγο έλειψε να μείνει εκτός ημιτελικών για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, τελικά θα καταφέρει να πάρει τη 2η θέση του ομίλου σημειώνοντας μία νίκη και έχοντας καλύτερη διαφορά leg από τις Τσαλίκη και Ζηνέλη.

Χιτσκοκικό το σκηνικό και στον Β’ όμιλο, όπου τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν θα φέρουν ισόβαθμες με δύο νίκες, τρεις παίκτριες! Παπαδημητρίου και Αναγνωστοπούλου θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου με τη Δουλτσίνου να περιορίζεται στην 3η θέση του ομίλου έχοντας μόλις ένα leg λιγότερο στη διαφορά κερδισμένων-χαμένων legs.

Στα ημιτελικά η Παπαδάμ αντιμετώπισε την Αναγνωστοπούλου, η οποία θα πάρει το πρώτο leg στα 23 βελάκια. Η Παπαδάμ στο δεύτερο leg θα αφήσει tops (D20) σετάροντας ωραία από 116 υπόλοιπο (19 – T19), ωστόσο η Αναγνωστοπούλου θα είναι αυτή που θα διευρύνει το προβάδισμά της σε 2-0. Καλή απόδοση από την Αναγνωστοπούλου (54.33 avg) που θα κατακτήσει και το επόμενο leg στα 24 βελάκια και θα περάσει για τρίτη φορά στον τελικό.

Η Καλανταρίδου αντιμετώπισε την Παπαδημητρίου στον έτερο ημιτελικό και σε ένα μέτριο παιχνίδι θα καταφέρει να πετύχει το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση στον τελικό. Τελικό σκορ 3-0 υπέρ της Καλανταρίδου, με την Παπαδημητρίου να φτάνει για δεύτερη φορά στα ημιτελικά.

Καλανταρίδου και Αναγνωστοπούλου θα βρεθούν αντίπαλες για δεύτερη φορά σε τελικό. Η Αναγνωστοπούλου με σταθερότερο σκοράρισμα θα καταφέρει να πάρει το πρώτο leg, για να απαντήσει η Καλανταρίδου στο επόμενο τσεκάροντας το 49. Η Αναγνωστοπούλου θα προηγηθεί με 2-1, παρά το ένα 140 της Καλανταρίδου στο τρίτο leg, αλλά και πάλι η Καλανταρίδου θα καταφέρει να ισοφαρίσει (2-2). Κρίσιμο αποδείχθηκε το πέμπτο leg με την Αναγνωστοπούλου να κατεβαίνει γρηγορότερα, αλλά να δίνει πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλό της, η οποία θα τις εκμεταλλευτεί για να κάνει το 3-2. Με καλύτερη ψυχολογία, η Καλανταρίδου θα ξεκινήσει δυνατά στο επόμενο leg, ενώ η Αναγνωστοπούλου δεν θα μπορέσει να απειλήσει. Αξιοσημείωτο ότι η Καλανταρίδου θα χρειαστεί 9 μόνο βελάκια για να τελειώσει το leg από 218 υπόλοιπο (και 24 συνολικά για το leg), με βολές 100, 94 και τσεκάρισμα το 24! Με την τρίτη της παρουσία σε τελικό, η Αναγνωστοπούλου βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ η Καλανταρίδου δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.