Με 19 συμμετοχές διεξήχθη το τουρνουά της Β κατηγορίας του συλλόγου μας την Τετάρτη 10 Οκρωβρίου. Μεγάλες μάχες στους ομίλους για την πρόκριση στην 8άδα. Το μικρό φορμάτ (best of 3) και οι μικρές διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των παικτών έκαναν όλα τα παιχνίδια αμφίρροπα.

Στο 1ο γκρουπ, Αλέξανδρος Γεωργίου και Σταύρος Τσακαλέρος θα πάρουν την πρόκριση με 3 νίκες έκαστος. Ο Χρήστος Κοτζαμάνης θα κατακτήσει αήττητος την πρωτιά στο 2ο γκρουπ με τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο να τον ακολουθεί, ενώ στον 3ο όμιλο την πρόκριση θα πάρουν οι Δημήτρης Τσακίρης (σημειώνοντας μόνο νίκες) και Αντώνης Βαφειάδης (επικρατώντας σε 3πλή ισοβαθμία με 2 νίκες!). Στον 4ο όμιλο, την πρωτιά θα πάρει ο Κώστας Βελλής επίσης αήττητος και τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Καταφυγιώτης.

 

Στην 8άδα, ο Τσακαλέρος θα επικρατήσει με 3-2 του Κοτζαμάνη με τους δύο παίκτες να παίζουν κοντά στο 60 avg και ο Βαφειάδης θα κερδίσει με 3-1 τον Βελλή σε ένα ματς που είχε καλό σκοράρισμα αλλά αρκετά χαμένα διπλά. Ο Τσακίρης θα σημειώσει ένα 180 στη νίκη του με 3-1 επί του Καταφυγιώτη, ενώ το ματς που ξεχώρισε ήταν μεταξύ Γεωργίου και Ζαφειρόπουλου. Ο Γεωργίου (62.7 avg) θα επικρατήσει του Ζαφειρόπουλου (60.49 avg) με 3-1, σημειώνοντας κι ένα leg στα 18 βελάκια.

Στη φάση των ημιτελικών ο Βαφειάδης (64.88 avg, 18-dart leg) θα κερδίσει τον Τσακαλέρο με 3-1, ο οποίος δεν θα βρει τις απαντήσεις στην πολύ καλή απόδοση του νεαρού παίκτη.  Εξαιρετικός ο αγώνας μεταξύ Γεωργίου και Τσακίρη, με τον τελευταίο να παίζει σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά τον Γεωργίου να μη δίνει ευκαιρίες και να επικρατεί με σκορ 3-1 και 67 avg!

Δεύτερο τουρνουά της Division Β και δεύτερος συνεχόμενος τελικός για τον Γεωργίου που θα συναντήσει απέναντί του τον “rookie” Βαφειάδη. Οι δυο παίκτες θα έχουν πολύ καλό σκοράρισμα, αλλά ο Γεωργίου είναι αυτός που θα πάρει προβάδισμα με 3-1, κλείνοντας κι ένα leg στα 18 βελάκια τσεκάροντας το 84 με bull! Ο Βαφειάδης θα αρχίσει την αντεπίθεσή του παίζοντας με φρενήρη ρυθμό, ενώ ο Γεωργίου δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει. Τελικό σκορ 4-3 υπέρ του Βαφειάδη σε ένα παιχνίδι αντάξιο της πρώτης κατηγορίας!

Ευχαριστούμε τους παίκτες για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη του συλλόγου Κωνσταντίνο Σαμαρά, Πέτρο Τιτόπουλο και Νίκο Επισκεπτίδη για τη διοργάνωση του τουρνουά.