Στις 17 Ιουνίου διεξήχθη το 15ο και προτελευταίο τουρνουά της Division B, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό εν όψει playoffs, ενώ ο Λάτσος έκλεισε και τυπικά το δεύτερο εισιτήριο της απευθείας ανόδου στην Division A.

  Οι 15 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους. Στον πρώτο όμιλο μαζί με τον επικεφαλής Μούργκο τοποθετήθηκαν οι Αντωνίου, Παγίδας και Τσιμπλινίδης. Ο Μούργκος συνέχισε με σπασμένα φρένα από τις προηγούμενες εμφανίσεις. Παίζοντας με 64,41 απέναντι στον Αντωνίου, τσεκάροντας το 120 απέναντι στον Τσιμπλινίδη και κάνοντας το 3/3 χωρίς να χάσει leg, πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Παγίδας με 2 νίκες πήρε τη 2η θέση και άφησε 3ο τον Αντωνίου, μειώνοντάς του σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητές του για την 6η θέση.

  Στο 2ο όμιλο ο Μαρκόζης επανήλθε στην 8άδα πετυχαίνοντας 2 νίκες απέναντι στο Βελλή και τον Αντωνή. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αντωνής που ανέτρεψε το εις βάρος του 3-0 με το Βελλή και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την 6η θέση. 

 Στον 3ο όμιλο βρέθηκαν οι Φυτόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσακαλέρος και Σαμαράς. Ο Φυτόπουλςο με 3 νίκες πήρε την πρώτη θέση, ενώ μαζί του στην 8άδα πέρασε ο Παπαγεωργίου, επικρατώντας των Τσακαλέρου και Σαμαρά. Ο Τσακαλέρος, παρά το check του 115, έμεινε εκτός 8άδας και πλέον το κυνήγι της 6ης θέσης είναι εξαιρετικά δύσκολο.

  Στον 4ο όμιλο ο 2ος της κατηγορίας Λάτσος αντιμετώπισε τους Καταφυγιώτη, Πεφάνη και Κοσμίδη. Την πρώτη θέση πήρε ο πολύ φορμαρισμένος Καταφυγιώτης με 3 νίκες και χωρίς να χάσει leg. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Λάτσος, κλειδώνοντας και μαθηματικά την άνοδο με αυτή την πρόκριση, πιστοποιώντας την εξαιρετική του πορεία στη σεζόν, ειδικά μέχρι το Μάρτιο.

  Στην 8άδα λοιπόν, ο Φυτόπουλος ξεπέρασε το εμπόδιο του Λάτσου με 3-0. Με το ίδιο σκορ ο Παπαγεωργίου επικράτησε του Καταφυγιώτη, παίζοντας με 64,41avg και σημειώνοντας ένα 180. Ο πρωταθλητής Μούργκος κέρδισε 3-1 τον Αντωνή, παίζοντας με 66,4avg, ενώ στον πιο αμφίρροπο προημιτελικό ο Παγίδας κέρδισε με 3-2 το Μαρκόζη.

  Στην 4άδα ο Μούργκος συνάντησε το Φυτόπουλο. Αν και έμεινε πίσω με 1-0, ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και με σκορ 3-1 πέρασε για 5η συνεχόμενη φορά στον τελικό. Στον άλλον ημιτελικό, ο Παγίδας αντιμετώπισε τον Παπαγεωργίου, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην 4άδα. Ο Παπαγεωργίου χωρίς άγχος, έβαλε πολύ δύσκολα στον άμεσα ενδιαφερόμενο Παγίδα και το ματς κρίθηκε στο 5ο leg. Εκεί ο Παγίδας, τσεκάροντας το 95 πήρε για πρώτη φορά φέτος το εισιτήριο για τον τελικό και κλείδωσε μια θέση στα playoffs της επόμενης εβδομάδας. Ο Παπαγεωργίου από την άλλη, έχοντας μια εξαιρετική παρουσία στη “μετά καραντίνα” εποχή, δείχνει ότι του χρόνου αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα είναι από τα δυνατά χαρτιά της Division B. 

  Στον τελικό λοιπόν ο Μούργκος αντιμέτωπος με τον Παγίδα. Ο rookie στον τελικό Παγίδας προηγήθηκε, αλλά ο Μούργκος ισοφάρισε σε 1-1. Παρ’όλα αυτά ο Παγίδας στα επόμενα 3 leg, με σταθερό κατέβασμα και καλά διπλά, κέρδισε τον κυρίαρχο των 4 προηγούμενων τουρνουά, αλλά και της κατηγορίας γενικότερα, Μούργκο με 4-1 και κατέκτησε το πρώτο του τουρνουά, παίζοντας με 60,37avg. 

  Το ενδιαφέρον στο τελευταίο τουρνουά που διεξάγεται σήμερα, στρέφεται στην 6η θέση και στην τελική βαθμολογία που θα έχουν οι 4 συμμετέχοντες των playoffs. Ραντεβού λοιπόν απόψε στις 20:00 για το τελευταίο τουρνουά της Division B.