Αρκετές νέες συμμετοχές, αλλά και εκπλήξεις σημάδεψαν την πρεμιέρα της εισαγωγικής κατηγορίας του Συλλόγου Darts Θεσσαλονίκης, την Entry League! 21 άτομα έδωσαν το παρών , κι έτσι χρειάστηκε ένας προκριματικός αγώνας πριν τη φάση των ομίλων. Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης που κληρώθηκε στον προκριματικό απέναντι στον “παλιό” Ιωσήφ Κουσίδη με τον δεύτερο να επικρατεί και να κερδίζει τη θέση του στους ομίλους.

Από τον πρώτο όμιλο θα ξεχωρίσει ο Λευτέρης Μαλεφκερίδης που θα σημειώσει 3 νίκες και μία μόνο ήττα από τον Mokhtar. Στην επόμενη φάση θα τον ακολουθήσει ο rookie Χρήστος Μουλιστάνος με 2 νίκες αλλά καλύτερη διαφορά leg από τους Λαζαρίδη και Μελικίδη που σημείωσαν επίσης δύο νίκες. Ο Μουλιστάνος θα είναι μάλιστα και αυτός που θα ανοίξει λογαριασμό σημειώνοντας το πρώτο 180 της κατηγορίας για τη σεζόν στον αγώνα του με τον Λαζαρίδη.

Ο Κουσίδης θα πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο όμιλο καθώς θα σημειώσει μόνο νίκες χωρίς να χάσει leg! Άλλος ένας rookie, ο Γιάννης Σπαθάρης θα είναι αυτός που θα τερματίσει δεύτερος, με τρείς νίκες.
Στον τρίτο όμιλο, θα ξεχωρίσει ο Γιάννης Λένος, που θα κερδίσει επίσης όλα του τα παιχνίδια με 0 παθητικό! Οι Γιώργος Πιτάσκος, Πωλίνα Μπαχάρογλου και Βλάσσης Αχλάτης θα σημειώσουν από δύο νίκες, με τη διαφορά των leg να δίνει τελικά την πρόκριση στον πρώτο.

Άλλος ένας πρωτοεμφανιζόμενος , ο Στέλιος Γιουβανάκης θα εντυπωσιάσει στο ντεμπούτο του, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια του στον τέταρτο όμιλο. Άλλη μία τριπλή ισοβαθμία θα έχουμε σε αυτό τον όμιλο μεταξύ των Σπύρου Χατζόπουλου, Μαρίας Τσαλίκη και Βίκυς Δουλτσίνου . Η Τσαλίκη, η οποία έχει δείξει μεγάλη βελτίωση τους τελευταίους μήνες θα είναι τελικά αυτή που θα συμπληρώσει την 8άδα .

Μαλεφκερίδης και Γιουβανάκης θα περάσουν με άνεση στους ημιτελικούς , επικρατώντας των Σπαθάρη και Πιτάσκου αντίστοιχα. Αντίθετα, ο Κουσίδης θα δυσκολευτεί απέναντι στον Μουλιστάνο αλλά τελικά θα καταφέρει να κάνει το 3-2 και να κερδίσει την πρόκριση. Αμφίρροπο και το τελευταίο ματς της 8άδας μεταξύ των Τσαλίκη και Λένου, με την πρώτη να καταφέρνει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, και να επικρατήσει τελικά με 3-2 !

Στα ημιτελικά, Τσαλίκη και Κουσίδης θα δείξουν να μένουν από δυνάμεις, με τους Μαλεφκερίδη και Γιουβανάκη να είναι αυτοί που θα αποτελέσουν το δίδυμο του τελικού. Καταιγιστικός αλλά και πιο έμπειρος ο Μαλεφκερίδης, που είχε να χάσει leg από τη φάση των ομίλων, θα είναι και ο νικητής του πρώτου τουρνουά της Entry League επικρατώντας με 4-0 του Γιουβανάκη . Αξιοσημείωτη η πορεία του δευτέρου που στην πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά της κατηγορίας θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό!

Η συνέχεια της Entry League , τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 ! Υπενθυμίζουμε ότι η Entry League απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να παίξουν βελάκια σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να ξεκινήσουν έτσι το ταξίδι τους στα αγωνιστικά darts!
Είναι πάντα ανοιχτή σε συμμετοχές για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως εμπειρίας, ενώ κάθε νέος παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε έως 4 τουρνουά της σειράς χωρίς την υποχρέωση να είναι μέλος του Συλλόγου.