Το 9ο τουρνουά της Division B πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, με 18 παίχτες να λαμβάνουν μέρος και να χωρίζονται σε 4 ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο ο επικεφαλής Λάτσος κληρώθηκε με τους Φυτόπουλο, Σαμαρά και Παπαδόπουλο και κάνοντας το 3/3, σημειώνοντας ένα 180, ένα 174, κλείνοντας ένα leg στα 16 βελάκια και παίζοντας με 63,03 avg απέναντι στον Παπαδόπουλο, πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Μαζί του στην επόμενη φάση πέρασε ο Φυτόπουλος με 2 νίκες, ενώ μια νίκη σημείωσε ο Σαμαράς. 

  Στο δεύτερο όμιλο βρέθηκαν οι Μαρκόζης, Παγίδας, Αναγνωστοπούλου, Βελλής και Αντωνής. 4/4, ένα leg στα 18 βελάκια και 60,52 avg απέναντι στο Μαρκόζη ήταν ο απολογισμός του ομίλου για τον Παγίδα σε μια μεστή εμφάνιση. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αντωνής με 3 νίκες και 60,93 avg απέναντι στην Αναγνωστοπούλου. 3ος με 2 νίκες τερμάτισε ο Μαρκόζης, ενώ το ντεφορμάρισμα του Βελλή συνεχίστηκε, καθώς έμεινε εκτός 8άδας για 4ο σερί τουρνουά.

   Στον 3ο όμιλο την πρώτη θέση κατέλαβε ο Βαρβαράς κάνοντας το απόλυτο σε 4 αγώνες και χάνοντας μόνο 2 leg. 2ος με 3 νίκες τερμάτισε ο Ζαφειρόπουλος, ενώ από 1 νίκη πέτυχαν οι Τσιμπλινίδης, Πεφάνης και Κοσμίδης, με τον τελευταίο να σημειώνει ένα 180.

  Στον 4ο όμιλο ο πρωτοπόρος της κατηγορίας Μούργκος συνέχισε το σερί του με 9η διαδοχική πρόκριση στην 8άδα, πετυχαίνοντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και παίζοντας με 61,57 απέναντι στον Αντωνίου. Στην 8άδα μετά από 2 απουσίες βρέθηκε ο Τσακαλέρος, αφήνοντας εκτός αυτής τον Ιωσήφ και τον Αντωνίου, με τον Αντωνίου να προσθέτει άλλο ένα 180 στα στατιστικά του.

   Στην 8άδα Μούργκος και Βαρβαράς συνεχίζουν το αήττητο στη βραδιά και επικρατούν με 3-0 των Ζαφειρόπουλου και Τσακαλέρου αντίστοιχα, ενώ ο Λάτσος θα κερδίσει με 3-1 τον Αντωνή. Στον πιο αμφίρροπο προημιτελικό, ο Παγίδας θα προηγηθεί με 2-0 του Φυτόπουλου, ο οποίος όμως θα βγάλει αντίδραση και θα ισοφαρίσει. Στο 5ο leg όμως ο Παγίδας θα κλείσει στα 18 βελάκια το 131 με το εντυπωσιακό Τ17-D20-D20 και θα πάρει το εισιτήριο για τους 4!

  Στα ημιτελικά είχαμε τα ζευγάρια Λάτσος-Βαρβαράς και Παγίδας-Μούργκος. Ο Μούργκος θα επικρατήσει με 3-1 του Παγίδα, θα κλείσει ένα leg στα 18 βελάκια και θα φτάσει για 4η φορά στον τελικό. Ο πολύ φορμαρισμένος Παγίδας από τη μεριά του, έχοντας φτάσει 4 φορές στα ημιτελικά στα τελευταία 5 τουρνουά, ανεξάρτητα από το ότι δεν έχει κάνει το βήμα παραπάνω για τον τελικό, έχει ανεβάσει αισθητά τη βαθμολογική του συγκομιδή.Στον άλλον ημιτελικό ο Βαρβαράς θα σπάσει το ρόδι και μετά από 2 αποτυχημένες απόπειρες στα 2 πρώτα τουρνουά, θα περάσει το σκαλοπάτι του ημιτελικού και θα βρεθεί στον τελικό, αφού επικράτησε του Λάτσου στο ψυχοφθόρο 5ο leg. Ο Λάτσος με αυτή την ήττα έπεσε από την πρώτη θέση, αλλά φαίνεται να έχει μια διαφορά ασφαλείας από τον 3ο Μαρκόζη.

  Στον τελικό λοιπόν βρέθηκαν οι Μούργκος και Βαρβαράς, πιστοποιώντας έτσι την πολύ καλή τους παρουσία σε όλο το τουρνουά. Εκεί πιο δυναμικά ξεκίνησε ο Μούργκος και προηγήθηκε με 3-0. Ο Βαρβαράς μείωσε σε 3-1, αλλά ο Μούργκος πήρε το 5ο leg και με τελικό σκορ 4-1 κατέτησε το 3ο του τουρνουά για φέτος και ξέφυγε με 6 πόντους από το δεύτερο Λάτσο στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

  Επόμενο ραντεβού για τους παίχτες είναι απόψε στις 20:00 για το 10 τουρνουά της κατηγορίας!