γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 8ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου.

Στον Α’ όμιλο, η Καλανταρίδου θα πάρει την πρώτη θέση σημειώνοντας τρεις νίκες, ενώ θα φέρει κι ένα 180 στον αγώνα της απέναντι στη Δουλτσίνου. Δέα και Τσαλίκη δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν τη Δουλτσίνου εκτός επόμενης φάσης, καθώς η τελευταία μετά την ήττα της από την Καλανταρίδου με 2-0, θα καταφέρει να κερδίσει οριακά (2-1) τα δύο επόμενα παιχνίδια της στον όμιλο για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Αμφίρροπος ο Β’ όμιλος με την Παπαδάμ και την Αναγνωστοπούλου να ισοβαθμούν σε νίκες και διαφορά legs για την πρώτη θέση. Η Παπαδάμ ωστόσο κατατάχτηκε πρώτη έχοντας κερδίσει την Αναγνωστοπούλου στο μεταξύ τους παιχνίδι. Παπαδημητρίου και Χαλκιά σημείωσαν από μία νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.

Στα παιχνίδια της 4άδας, Καλανταρίδου και Αναγνωστοπούλου θα έχουν πολύ καλό σκοράρισμα (62 avg και 65 avg αντίστοιχα στα first 9 darts) με την Καλανταρίδου να επικρατεί με σκορ 3-1. Αρκετές ευκαιρίες είχε η Αναγνωστοπούλου για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, ωστόσο δεν θα καταφέρει να τις εκμεταλλευτεί. Στο δεύτερο ημιτελικό η Δουλτσίνου επικράτησε της Παπαδάμ με 3-1 σε έναν αγώνα που και οι δύο παίκτριες δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση.

Δεύτερος τελικός για τη Δουλτσίνου τη φετινή χρονιά και το έργο της ήταν δύσκολο απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καλανταρίδου. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν μουδιασμένο με την Καλανταρίδου ωστόσο να καταφέρνει να προηγηθεί με 2-0. Η Δουλτσίνου ανασυντάχθηκε και μείωσε σε 2-1, με τις δύο παίκτριες να ξεκινούν πολύ δυνατά στο 4ο leg.

Ένα ακόμη 180 σημείωσε η Καλανταρίδου, ενώ και οι δύο παίκτριες είχαν πολύ καλό κατέβασμα έχοντας και οι δύο κλείσιμο μετά από 15 βελάκια (149 υπόλοιπο η Δουλτσίνου και 142 η Καλανταρίδου)! Η Καλανταρίδου θα σταθεί άτυχη στην προσπάθειά της να γράψει ένα ακόμη highlight κλείνοντας το 142, καθώς θα φέρει το Τ20, θα φέρει το bull, αλλά το τρίτο της βελάκι θα προσγειωθεί ελάχιστα έξω από το D16!

Η ατυχία αυτή δεν θα την πτοήσει και θα καταφέρει να πάρει το leg στα 21 βελάκια κάνοντας το σκορ 3-1! Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Καλανταρίδου είχε την ψυχολογία με το μέρος της και στο επόμενο leg θα ολοκλήρωνε τον τελικό, η Δουλτσίνου θα μειώσει εκ νέου σε 3-2 τσεκάροντας το 80! Στο επόμενο leg, η Καλανταρίδου ξεκίνησε αποφασισμένη να μην μπει σε περιπέτειες ενός τελευταίου καθοριστικού έβδομου leg, θα καταφέρει να ολοκληρώσει το παιχνίδι παίζοντας σταθερά και σημείωσε το τελικό 4-2.