Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ξεκίνησε το Γυναικείο πρωτάθλημα του Συλλόγου, με 6 γυναίκες να λαμβάνουν μέρος και να χωρίζονται σε 2 group των τριών. 

 Στον πρώτο όμιλο διασταυρώθηκαν οι Αναγνωστοπούλου, Δουλτσίνου και Δέα. Η Αναγνωστοπούλου έκανε το 2/2 και πήρε την πρώτη θέση, ενώ τη δεύτερη θέση για τα ημιτελικά πήρε η Δουλτσίνου με τη νίκη της επί της Δέα.

  Στο δεύτερο όμιλο βρέθηκαν οι Καλανταρίδου, Παπαδάμ και Σαμιωτάκη. Η Καλανταρίδου με 2 νίκες κατέλαβε την 1η θέση, ενώ στο ματς που ουσιαστικά έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά, η Παπαδάμ επικράτησε με 3-0 της Σαμιωτάκη κλείνοντας το 66 με bull στο τρίτο leg. 

  Στην τετράδα είχαμε τα ζευγάρια Αναγνωστοπούλου-Παπαδάμ και Καλανταρίδου-Δουλτσίνου. Στο πρώτο ζευγάρι η Αναγνωστοπούλου επικράτησε με 3-0, σε ένα νευρικό παιχνίδι όπου οι παίχτριες δεν επιασαν υψηλή απόδοση. Στον άλλο ημιτελικό η Δουλτσίνου ήταν εντυπωσιακή και με 56,36 avg και ένα leg στα 19 βελάκια κέρδισε την Καλανταρίδου με 3-0 και πέρασε στον τελικό.

  Ο πρώτος τελικός της Ladies League λοιπόν ήταν ανάμεσα στην Αναγνωστοπούλου και τη Δουλτσίνου. Η Αναγνωστοπούλου προηγήθηκε και η Δουλτσίνου ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, δίνοντας προσδοκίες για έναν οριακό τελικό. Η μεστή εμφάνιση όμως της Αναγνωστοπούλου στη συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Δουλτσίνου και επιβραβεύτηκε με το 4-1, που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.