Μετά από ένα μήνα διακοπών, 17 παίκτες επέστρεψαν στο πρωτάθλημα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου. Το έκτο τουρνουά ολοκληρώθηκε με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά και ανατροπές.

  Στον πρώτο όμιλο μαζί με τον seeded Σαμαρά βρέθηκαν οι Βαφειάδης, Κουτσουρέλης και Μητσόπουλος. Ο Σαμαράς χωρίς να χάσει leg, έπαιξε με 71,57 και 77 avg, ενώ είχε και ένα κλείσιμο στα 13 βελάκια. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Βαφειάδης, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 απέναντι στον Κουτσουρέλη και πέρασε στην οχτάδα, ενώ Ο Μητσόπουλος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη.

  Στο δεύτερο όμιλο αντιμέτωποι βρέθηκαν οι Κουπαράνης, Ασλάνογλου, Επισκεπτίδης, Τιτόπουλος και Κόκκαλης. Ο επικεφαλής του ομίλου Κουπαράνης πέρασε πρώτος χωρίς ήττα, προσθέτοντας στα highligts του το τσεκ του 104 και 76,42 avg. Τη δεύτερη θέση με 3 νίκες κατέλαβε ο Κόκκαλης, καθώς στο τελευταίο κρίσιμο ματς απέναντι στον Τιτόπουλο επικράτησε με 3-1. Ο Τιτοπουλος παρά το ότι δεν επανέλαβε την πορεία του τελευταίου τουρνουά,έπαιξε με 70,01 και 80,02 avg, που ήταν και ο υψηλότερος Μ.Ο. της βραδιάς, δείχνοντας ότι έχει βρει τον καλό του εαυτό. Από ένα 180 σε αυτόν τον πολύ αμφίρροπο όμιλο σημείωσαν οι Τιτόπουλος, Κόκκαλης και Ασλάνογλου.

 Δεληογλάνης, Φιδάνης, Κοκέρης και Κοτζαμάνης βρέθηκαν στον τρίτο όμιλο. Στην κορυφή του ομίλου βρέθηκε μετά από καιρό ο Φιδάνης, κάνοντας το απόλυτο. Ο Δεληογλάνης έμεινε για πρώτη φορά εκτός οχτάδας, αν και έκανε το highlight της βραδιάς, κλείνοντας το 121 στα 12 βελάκια, ενώ έπαιξε με 70,45 avg. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κοκέρης, νικώντας τόσο το Δεληογλάνη, όσο και τον Κοτζαμάνη, ο οποίος δε βρέθηκε σε καλή μέρα. 

  Στον τέταρτο όμιλο διασταυρώθηκαν Νάνος, Ζαμπακλής, Σεβαστίδης και Γεωργίου. Ο Νάνος εξασφάλισε με άνεση την πρώτη θέση, κάνοντας το 3/3, τσεκάροντας το 141 στα 15 βελάκια και παίζοντας με 76.69 avg. Την πρόκριση για την 8άδα πήρε και ο Σεβαστίδης, που έκλεισε επίσης ένα leg στα 15 βελάκια και άφησε τους Ζαμπακλή και Γεωργίου εκτός συνέχειας.

 Στην οχτάδα, Σαμαράς, Κουπαράνης, Βαφειάδης και Κόκκαλης αποτελούσαν τον πρώτο όμιλο και Νάνος, Φιδάνης, Κοκέρης και Σεβαστίδης το δεύτερο. Σαμαράς και Κουπαράνης κουβαλούσαν από μία νίκη ήδη, με το Σαμαρά να συνεχίζει με 2/2 και να σημειώνει 74,93 avg. Στο ματς που έκρινε την πρόκριση στην 4άδα ο Κουπαράνης επικράτησε του Βαφειάδη, ενώ ο Κόκκαλης μπορεί να μη σημείωσε κάποια νίκη, αλλά πρόσθεσε στα highlights του ένα leg στα 15 βελάκια και avg 72,15.

  Στον άλλο όμιλο, Νάνος και Φιδάνης μπήκαν με νίκη από την προηγούμενη φάση. Ο Νάνος συνέχισε με 2 νίκες και πήρε την πρώτη θέση, παίζοντας με 70,45, αντιθέτως ο Φιδάνης με 2 ήττες από Νάνο και Σεβαστίδη έμεινε εκτός ημιτελικών. Τη θέση στα ημιτελικά λοιπόν κέρδισε ο Σεβαστίδης, ενώ ο Κοκέρης περιορίστηκε στους 5 πολύτιμους πόντους της 8άδας. 

  Στα ημιτελικά  Σαμαράς και Κουπαράνης επικράτησαν με 4-2 των Σεβαστίδη και Νάνου αντίστοιχα. Ο Σαμαράς έκλεισε ένα leg στα 16 βελάκια και έπαιξε με 72,2, ενώ ο Σεβαστίδης με την πρόκρισή του στην 4άδα όχι απλά ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά πλησίασε και στην 8άδα της βαθμολογίας. Στον άλλο ημιτελικό οι 2 παίχτες έκλεισαν από ένα leg στα 14 βελάκια, ο Νάνος έφερε 2 171 και έπαιξε με 76,6, όμως το 73,27 του Κουπαράνη στάθηκε αρκετό για να του δώσει την πρόκριση στον τελικό.

  Στον τελικό λοιπόν Σαμαράς και Κουπαράνης, με τον Κουπαράνη να θέλει να βάλει στοπ στην ξέφρενη πορεία του Σαμαρά και τον Σαμουράι να θέλει να αυξήσει το σερί του στις 6 συνεχόμενες κατακτήσεις. Στα highlights ο Κουπαράνης πρόσθεσε ένα leg στα 15 βελάκια και ο Σαμαράς ένα 180. Μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό λοιπόν, στον οποίο οι παίχτες έπαιξαν κοντά στο 80avg, νικητής για 6η συνεχόμενη φορά αναδείχθηκε ο Σαμαράς, επικρατώντας με 5-3 και δείχνοντας πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και σταθερότητας. 

  Επόμενο ραντεβού για τους παίχτες της Division A, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.