Στις 5 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 10ο τουρνουά της Division B, με το Λάτσο να φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου για 4η φορά και να ξαναπιάνει στην πρώτη θέση το Μούργκο στη μάχη για τον τίτλο.Οι 18 παίχτες που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε 4 ομίλους. 

  Στον πρώτο όμιλο βρέθηκαν οι Μούργκος, Καταφυγιώτης, Ιωσήφ, Παγίδας και Βελλής. Ο Μούργκος θα πάρει την πρώτη θέση με 3 νίκες, με πολύ καλά βελάκια (68,32 και 63,51 avg), ενώ θα τσεκάρει και το 128, στο μεγαλύτερό του κλείσιμο φέτος. Στις καλές εμφανίσεις θα επιστρέψει και ο Βελλής, καθώς μετά από 4 σερί αποκλεισμούς από τη φάση των ομίλων, με 3 νίκες θα βρεθεί ξανά στην 8άδα. Αντιθέτως ο Παγίδας μετά από 3 συνεχόμενες παρουσίες στα ημιτελικά θα βρεθεί εκτός 8άδας, παρά το 61,66avg απέναντι στον Ιωσήφ.

  Στο δεύτερο όμιλο συναντήθηκαν οι Μαρκόζης, Πεφάνης, Αναγνωστοπούλου και Κοσμίδης. Την κορυφή με 3 νίκες και ένα 180 θα πάρει ο Κοσμίδης, ενώ δεύτερος με 2 νίκες και ένα 180 επίσης θα τερματίσει ο Μαρκόζης. Έτσι οι 2 παίχτες θα βρεθούν ξανά στην 8άδα μετά από ένα “διάλειμμα” μιας αγωνιστικής.

  Στον τρίτο και πιο αμφίρροπο όμιλο της βραδιάς συγκρούστηκαν οι Φυτόπουλος, Τσακαλέρος, Παπαδόπουλος, Βαρβαράς και Αντωνίου, με κάθε πρόβλεψη να είναι ριψοκίνδυνη. Την πρώτη θέση θα καταλάβει ο πολύ φορμαρισμένος Φυτόπουλος, πετυχαίνοντας το 4/4. Μαζί του στα προημιτελικά θα περάσει και ο Τσακαλέρος με 3 νίκες. Την τρίτη θέση με 2 νίκες θα πάρει ο Βαρβαράς, με τις 2 ήττες του στα πέμπτα ψυχοφθόρα leg από Τσακαλέρο και Φυτόπουλο να αποδεικνύονται καταδικαστικές, ενώ ο παπαδόπουλος θα κλείσει ένα leg στα 17 βελάκια.

  Στον 4ο όμιλο ο Λάτσος θα κάνει το 3/3 και θα προσθέσει ένα 180, ένα leg στα 17 βελάκια και 63,7avg στα στατιστικά του. Τσιμπλινίδης, Επισκεπτίδης και Αντωνής θα μοιραστούν από μία νίκη στα μεταξύ τους ματς, με τη διαφορά των leg να δίνει την πρόκριση στον Επισκεπτίδη για 3η φορά στην 8άδα.

  Στην 8άδα Λάτσος και Μούργκος θα επικρατήσουν με 3-1 των Τσακαλέρου και Μαρκόζη, με το Μούργκο να παίζει με 65,59 και να κλείνει ένα leg στα 18 βελάκια. Οι άλλοι 2 προημιτελικοί μεταξύ Φυτόπουλου-Επισκεπτίδη και Κοσμίδη-Βελλή θα φτάσουν μέχρι το 5ο leg. Τελικά το 3ο πολυπόθητο διπλό θα το βρουν ο Φυτόπουλος και ο Κοσμίδης.

  Στα ημιτελικά διασταυρώθηκαν ο Μούργκος με το Φυτόπουλο και ο Κοσμίδης με το Λάτσο. Ο Μούργκος προηγήθηκε με 1-0, αλλά η συνέχεια ανήκε στο Φυτόπουλο, που με 3 συνεχόμενα leg πήρε την πρόκριση για 3η φορά στον τελικό. Στον άλλον ημιτελικό ο Λάτσος θα επικρατήσει με 3-1 του Κοσμίδη που είχε ισοφαρίσει προσωρινά και θα βρεθεί για 5η φορά στον τελικό.

  Λάτσος και Φυτόπουλος λοιπόν στον τελικό, με το Λάτσο να έχει 3/4 νίκες στους προηγούμενους τελικούς και το Φυτόπουλο να μην έχει σπάσει το ρόδι στις 2 προηγούμενες παρουσίες του. Ο τελικός ξεκίνησε πολύ καλά και για τους 2 παίχτες και τα 2 πρώτα leg κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Μετά το 2-0 του Λάτσου όμως ο Φυτόπουλος φάνηκε να μην μπορεί να ακολουθήσει. Έτσι λοιπόν ο Λάτσος με 65,35avg, ένα leg στα 15 βελάκια και ένα 174 θα επικρατήσει με το καθαρό 4-0 και θα ανέβει στην πρώτη θέση, έχοντας συγκάτοικο το Μούργκο. Ο Φυτόπουλος από τη μεριά του θα σκαρφαλώσει στην 4η θέση και δείχνει πως πολύ δύσκολα δε θα είναι στα playoffs του Μαΐου.

  Απόψε στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το 11ο τουρνουά της κατηγορίας.