Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου διεξήχθη η 4η Αγωνιστική της Ladies League του συλλόγου μας με 14 συμμετοχές.
Οι παίκτριες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους, με τις επικεφαλής των ομίλων, Αναστασιάδου, Καλανταρίδου, Δουλτσίνου και Παπαδάμ, να παίρνουν τις πρώτες θέσεις και να συναντούν στην 8άδα τις Ζηνέλη, Ταχμαζίδου, Χαλκιά και Αναγνωστοπούλου αντίστοιχα.

Στα παιχνίδια της 8άδας η Αναστασιάδου, με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόσφατη μεγάλη νίκη της στο Ladies Open του Thessaloniki Masters 2018, θα νικήσει 3-0 την Ζηνέλη (η οποία κατάφερε στην πρώτη φετινή της συμμετοχή να περάσει στην 8άδα).
Η Καλανταρίδου θα κερδίσει την Ταχμαζίδου, με την Ράνια να σκοράρει πολύ καλά, να παίρνει το πρώτο leg, αλλά να δυσκολεύεται πολύ στο διπλό δίνοντας ευκαιρίες στην Βάσω η οποία θα τσεκάρει το 80 για την νίκη της με 3-1.
Με το ίδιο σκορ θα κερδίσει και η Δουλτσίνου την Χαλκιά κλείνοντας μια θέση στα ημιτελικά.
Στον 4ο προημιτελικό, η Παπαδάμ θα προηγηθεί 0-2 της Αναγνωστοπούλου, η οποία όμως θα αντιδράσει και θα φέρει το ματς στα ίσια, ξεκινώντας το 5ο και τελευταίο leg. Εκεί η εμπειρία της Παπαδάμ θα της δώσει την νίκη με 3-2.

Στα ημιτελικά η Αναστασιάδου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ θα κερδίσει με σκορ 3-1 την Δουλτσίνου, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Καλανταρίδου θα περάσει από την Παπαδάμ με σκορ 3-2 σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι.

4ο τουρνουά για την Ladies League, 4ος τελικός για τις Αναστασιάδου και Καλανταρίδου, με την Βάσω να κερδίζει με 4-2 τσεκάροντας το 74 (11-13-Bull) και τις δύο παίκτριες να μετρούν από 2 νίκες στα 4 φετινά τουρνουά.

Ευχαριστούμε όλες τις παίκτριες για την συμμετοχή τους και ευχόμαστε να τις βλέπουμε να γίνονται όλο και περισσότερες.