Γράφει ο Χρήστος Κουτσουρέλης

 Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου διεξήχθη η 7η αγωνιστική της Entry League με 27 συμμετοχές και τους Μελικίδη, Λαζαρίδη, Αντωνή, Παναγιώτη Παγίδα και την Πασκουλάρη να δίνουν το παρών για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Με αυτές τις 5 νέες συμμετοχές ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχει ανέλθει στους 51!

Στο αγωνιστικό μέρος, οι 27 παίχτες χωρίστηκαν σε 8 ομίλους, με τους Νάνο, Μαλεφκερίδη, Δαρίβα, Τεκερίδη, Σεβαστίδη, Σκούφο, Γιάννη Παγίδα και Λένο να κατακτούν την πρώτη θέση. Στα highlights των ομίλων,ο Νάνος θα παίξει με 71,57 και 60,1avg, ο Παγίδας θα σημειώσει ένα 61,35avg, ενώ ο Κατσάνας θα κλείσει το 100.
  Από τη φάση των 16 θα περάσουν μάλλον εύκολα οι πρωτοπόροι των ομίλων, με εξαίρεση το ζευγάρι του Λένου με τον Παπασπυρόπουλο. Πολύ αγχωτικό ματς με πάρα πολλά χαμένα διπλά κι από τους 2 παίχτες, με τελικό νικητή το Λένο με 3-2.

Δυνατά τα παιχνίδια της 8άδας

  Στα προημιτελικά είδαμε πάρα πολύ δυνατά ματς. Ο Λένος θα επικρατήσει με άλλο ένα 3-2, αυτή τη φορά επί του Δαρίβα, ενώ θα σημειώσει και ένα 180. Ο Μαλεφκερίδης θα προηγηθεί του Νάνου με 1-0. Η συνέχεια όμως ανήκει στο Νάνο που θα κάνει το 1-1 στα 15 βελάκια και θα επικρατήσει με 3-1 παίζοντας με 64avg, έναντι του Μαλεφκερίδη που έπαιζε με 61avg. Στο τρίτο ζευγάρι της 8άδας ο Τεκερίδης θα σημειώσει ένα 174 απέναντι στο Σκούφο και θα κάψει το 103 στα 15 βελάκια, μιας και έκλεισε το 113! Ο Σκούφος θα προηγηθεί με 2-1, ο Τεκερίδης όμως θα κάνει την ανατροπή και θα κερδίσει 3-2, έχοντας 70,83 avg στα πρώτα 9 βελάκια. Την τετράδα θα κλείσει ο εξαιρετικός Σεβαστίδης, κερδίζοντας τον Παγίδα με το “καθαρό” 3-0.

Ο Σεβαστίδης θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στην τετράδα. Με μεγάλη σταθερότητα στα βελάκια του θα επικρατήσει του Λένο με σκορ 3-0. Ο Λένος θα προσθέσει άλλη μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και 5 βαθμούς στη συγκομιδή του.
  Στο άλλο ζευγάρι ο Νάνος θα επικρατήσει του Τεκερίδη με 3-2, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο βελάκι. Ο Τεκερίδης , που σημείωσε και ένα 180, θα χάσει 3 βελάκια για την πρόκριση , σημαδεύοντας το σύρμα από την έξω πλευρά, με το Νάνο να κλείνει το 32 στο τρίτο βελάκι και να παίρνει τη νίκη σε έναν φοβερό ημιτελικό.

Ακόμα ένας τελικός για τον Νάνο

Στον τελικό ο Σεβαστίδης δε θα δώσει καμία ευκαιρία στο Νάνο. Θα επικρατήσει με 4-0 κλείνοντας ένα leg στα 17 και ένα στα 20 βελάκια και θα κερδίσει το 2ο του τουρνουά, χάνοντας μόνο ένα leg σε 6 αγώνες! Με αυτή του τη νίκη ο Σεβαστίδης θα ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στη τρίτη θέση τον Παγίδα. Από την άλλη ο Νάνος , που έχει 6 συμμετοχές σε τελικούς στα 6 τουρνουά που έχει λάβει μέρος, παραμένει σταθερά πρώτος, έχοντας πλέον αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.