Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, διεξήχθη το 1ο τουρνουά του ατομικού πρωταθλήματος γυναικών του συλλόγου μας (Ladies League), με συμμετοχή από 11 κοπέλες.

Οι παίκτριες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε πολλά παιχνίδια. Στην φάση των γκρουπ οι Βάσω Καλανταρίδου και Βίκυ Δουλτσίνου θα τερματίσουν πρώτες και αήττητες στους ομίλους τους. Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήραν επίσης η Κική Αναστασιάδου και η Εύη Παπαδάμ τερματίζοντας στη δεύτερη θέση των ομίλων τους.

Αγγελική Αναγνωστοπούλου και Ράνια Ταχμαζίδου θα κατακτήσουν την τρίτη θέση στους ομίλους τους στο πρώτο τους τουρνουά παίζοντας πολύ ωραία βελάκια, με την Αναγνωστοπούλου μάλιστα να τσεκάρει το 108! Στα highlights των ομίλων θα προστεθεί και το 180 που σημείωσε η Μαρία Δέα!

Η Καλανταρίδου θα κερδίσει με 3-1 την Παπαδάμ στα ημιτελικά, ενώ και η Αναστασιάδου θα επικρατήσει με το ίδιο σκορ της Δουλτσίνου.

Στον τελικό Καλανταρίδου και Αναστασιάδου ξεκίνησαν πολύ δυνατά, με καλό σκοράρισμα και την Κική να είναι αυτή που βρίσκει το διπλό στα πρώτα δύο leg. Η Βάσω δεν θα μπορέσει να διατηρήσει καλή απόδοση στη συνέχεια του τελικού και έτσι η Κική παίζοντας σταθερά θα κερδίσει το πρώτο τουρνουά της χρονιάς με σκορ 4-0!

Ευχαριστούμε όλες τις παίκτριες για την συμμετοχή τους και τη βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Ο σύλλογός μας θέλει την περαιτέρω ανάπτυξη των γυναικείων darts στην πόλη μας και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερες κοπέλες το άθλημα!