Τη Δευτέρα 1/10/2018 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά της εισαγωγικής κατηγορίας του συλλόγου μας! Η Entry League έχει αποδείξει ότι αποτελεί φυτώριο για την ανάδειξη νέων παικτών, αλλά και το κατάλληλο αγωνιστικό περιβάλλον για τη βελτίωση όποιου παίκτη ή παίκτριας το επιθυμεί.

Στο εναρκτήριο τουρνουά της κατηγορίας είχαμε 26 συμμετοχές με αρκετά νέα πρόσωπα να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός σε αγωνιστικές συνθήκες. Στη φάση των ομίλων, οι Νίκος Νάνος, Πέτρος Τρίκκας, Λευτέρης Μαλέφ, Κώστας Κεφαλάς, Θοδωρής Φυτόπουλος, Γιάννης Παγίδας, Ιωσήφ Κουσίδης και Άγγελος Πεφάνης θα κατακτήσουν πρωτιές στα γκρουπ τους.

Ο Νάνος, στην πρώτη του συμμετοχή, θα δείξει πολύ καλά στοιχεία παίζοντας σταθερά στο 60 avg, ενώ και ο βετεράνος Κουσίδης έδειξε ότι τα βελάκια δεν ξεχνιούνται γράφοντας το υψηλότερο avg στη φάση των ομίλων με 65,35.

Τη φάση των ομίλων ακολούθησε η knock-out φάση της 16άδας, της 8άδας, των ημιτελικών και του τελικού. Ο Νάνος συνέχισε την σταθερά καλή του απόδοση (~60 avg) και αποκλείοντας τους Γιάννη Ιωαννίδη, Λευτέρη Μαλέφ και Θοδωρή Φυτόπουλο θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Αντίπαλός του ο Σοφοκλής Σεβαστίδης, ο οποίος κέρδισε με το οριακό σκορ 3-2, διαδοχικά τους Πέτρο Τρίκκα, Μάκη Νεοκλάρα και Γιάννη Παγίδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σεβαστίδης σημείωσε και δύο 180 στον αγώνα του απέναντι στον Νεοκλάρα.

Ο τελικός αποδείχθηκε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς ο πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά Νάνος φάνηκε να μένει από δυνάμεις και έτσι φυσιολογικά ήρθε η ήττα από τον Σεβαστίδη. Εξαιρετικό σκοράρισμα από τον Σοφοκλή Σεβαστίδη που θα κατακτήσει το 1ο τουρνουά της Entry League με σκορ 4-0.

Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες για τη συμμετοχή τους, καθώς και τα μέλη του συλλόγου μας Αντώνη Βαφειάδη και Χρήστο Κουτσουρέλη για την άρτια και ομαλή διοργάνωση του τουρνουά.