Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου διεξήχθη το 1ο του 2019 και 6ο της σεζόν τουρνουά για την Entry League. Οι 24 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 8 ομίλους, με τους Καλπακίδη και Λάτσο να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία.

Στη φάση των ομίλων, την πρώτη θέση κατέλαβαν χωρίς να χάσουν leg οι Νάνος, Τεκερίδης, Γκατζόλης, Παγίδας και Σκούφος. Πρώτοι στους ομίλους τους αναδείχτηκαν επίσης οι Σεβαστίδης, Μαλεφκερίδης και Κουτσιανούδης με 2 νίκες έκαστος.

Εκπλήξεις στους 16

Στη φάση των 16 παρόλα αυτά δε θα λείψουν οι εκπλήξεις. Πεφάνης και Αθανασιάδου και θα υποχρεώσουν στην 1η ήττα-αποκλεισμό τους Σκούφο, και Κουτσιανούδη αντίστοιχα και θα περάσουν στην 8άδα. Ο Κατσάνας θα βρεθεί πίσω στο σκορ απέναντι στο Σεβαστίδη με 0-2, αλλά θα κάνει ολική ανατροπή επικρατώντας με 3-2, ενώ και ο Καμτσόγλου θα κερδίσει με το ίδιο οριακό σκορ τον Γκατζόλη.

Στη φάση των προημιτελικών Πεφάνης και Τεκερίδης θα αποκλείσουν με 3-0 τον Καμτσόγλου και την Αθανασιάδου, που στη δεύτερή τους συμμετοχή έφτασαν στην 8άδα και είχαν πολύ καλή παρουσία. Ο Νάνος θα κάμψει την αντίσταση του Μαλεφκερίδη και θα επικρατήσει με 3-1, ενώ στο πιο αμφίρροπο όπως εξελίχθηκε ματς, ο Παγίδας θα νικήσει με 3-2 τον Κατσάνα, που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στην Entry League.

Ξανά στον τελικό ο Νάνος, πρώτη φορά ο Τεκερίδης

Στο ένα ζευγάρι των ημιτελικών, ο Γιώργος Τεκερίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιάννη Παγίδα. Ο Τεκερίδης έχοντας πολύ καλό κατέβασμα (70avg first 9) θα επικρατήσει του Παγίδα με 3-1 και θα κερδίσει την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό. Ο Παγίδας, παρά τον αποκλεισμό, συνεχίζει τις σταθερές του επιδόσεις και θα ανεβάσει τη βαθμολογική του συγκομιδή σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Άγγελος Πεφάνης στην πρώτη του συμμετοχή,θα παίξει πολύ καλά, αλλά θα πέσει πάνω σε έναν εκπληκτικό Νίκο Νάνο. Με 67 avg, 77 avg first 9 και 2 leg στα 20 βελάκια, ο Νάνος θα επικρατήσει του Πεφάνη με 3-1 και θα περάσει για 5η φορά στον τελικό!

Παράσταση για ένα ρόλο

Ο τελικός ήταν παράσταση για ένα ρόλο, καθώς ο Νάνος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. 79 avg first 9, 70 avg τελικό, ένα 171 και καθαρή νίκη με 4-0! Ο Τεκερίδης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και μοιραία ήρθε η ήττα. Παρόλα αυτά με την σταθερά ανοδική του πορεία δείχνει πως θα διεκδικήσει την είσοδό του στην 4άδα.

Συνοψίζοντας, ο Νάνος έχει ανεβάσει τον πήχη της κατηγορίας, έχει ξεφύγει αρκετά και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση. Με άλλες 3 θέσεις όμως διαθέσιμες και πολλούς ικανούς παίχτες, η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!