Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η όγδοη αγωνιστική της Entry League στα boards της έδρας του συλλόγου. Δεκατρείς ήταν οι συμμετέχοντες και χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους.

Ο πρώτος όμιλος ήταν κι ο μόνος που απαρτιζόταν από τέσσερις παίκτες. Ο Κουσίδης μετά από πολύ καιρό δε θα κατορθώσει να κατακτήσει την πρωτιά, καθώς στο καθοριστικό ματς θα ηττηθεί από τον Καμτσόγλου με 2-1. Θα κατορθώσει παρ’ όλ’ αυτά να προκριθεί σημειώνοντας δύο νίκες. Σε μία από αυτές, απέναντι στον Ιωαννίδη, θα παίξει με 57,6 μέσο όρο, θα κλείσει ένα λεγκ στα 18 βελάκια ενώ θα σημειώσει και ένα εντυπωσιακό κλείσιμο έχοντας 111 υπόλοιπο, ενώ και ο αντίπαλός του θα κάνει καλό παιχνίδι με 53,3 μέσο όρο. Πρωταγωνιστής του ομίλου θα αναδειχθεί ο Καμτσόγλου που, εκτός από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, θα κερδίσει και τον Ιωαννίδη, ενώ θα ηττηθεί οριακά από τον Αχλάτη. Ο Αχλάτης θα παλέψει για την πρόκριση, αλλά το γεγονός πως στις ήττες του δε θα μπορέσει να αποσπάσει λεγκ, θα τον ρίξει τελικά στην τέταρτη θέση. Την τιμητική τρίτη θέση θα κατακτήσει ο Ιωαννίδης με μία νίκη επίσης, αλλά καλύτερο συντελεστή λεγκ.

Ο τρίτος όμιλος εξελίχθηκε σε θρίλερ. Τρεις οι συμμετέχοντες και στο πρώτο ματς ο Πιτάσκος θα σημειώσει νίκη απέναντι στον Μοχτάρ, το εύρος της οποίας (3-0) θα αποδειχθεί καθοριστικό για την τελική κατάταξη. Το δεύτερο ματς αποτέλεσε οικογενειακή υπόθεση. Ο πατέρας Μοχτάρ θα κερδίσει την κόρη Ταχμαζίδου και ουσιαστικά θα την βάλει με την πλάτη στον τοίχο, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Φτάνοντας στο τελευταίο ματς του ομίλου, η Ταχμαζίδου ήθελε νίκη με διαφορά τουλάχιστον δύο λεγκ για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η νίκη εναντίον του Πιτάσκου ήρθε, αλλά οριακά με σκορ 3-2. Με αυτόν τον τρόπο, ο Πιτάσκος θα καταταγεί πρώτος, με δεύτερο τον Μοχτάρ.

Στον τρίτο όμιλο τέθηκε επικεφαλής ο Λαζαρίδης και έδειξε από νωρίς πως δεν αστειεύεται. Σε ένα από τα καλύτερα ματς της βραδιάς, Θα κερδίσει με 3-0 τον Κατσάνα σημειώνοντας ένα 180 και παίζοντας με 61 μέσο όρο. Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν λάβει κανείς υπόψη του πως κι ο αντίπαλος έπαιξε με 57 μέσο όρο. Συνεχίζοντας στον ίδιο περίπου ρυθμό, θα κερδίσει με το ίδιο σκορ και τον Σπαθάρη. Η δεύτερη θέση και επομένως η πρόκριση στην οκτάδα κρίθηκε στον αγώνα Κατσάνα-Σπαθάρη. Σε ένα νευρικό ματς, ο δεύτερος θα καταγράψει μία οριακή νίκη, που θα του επιτρέψει να συνεχίσει στο τουρνουά.

Ο τέταρτος όμιλος, με επικεφαλής τη δεύτερη της γενικής κατάταξης Τσαλίκη, έφερε αντιμέτωπους τρεις παίκτες. Στον πρώτο αγώνα η Τσαλίκη θα κερδίσει με σχετική άνεση τον Κεφαλά (3-1) και θα θέσει από νωρίς τις βάσεις πρόκρισης. Ο Κεφαλάς, χωρίς περιθώρια νέων απωλειών, θα αντιμετωπίσει στο επόμενο ματς τη Δουλτσίνου. Θα επιβεβαιώσει όμως την άσχημη αγωνιστική του ημέρα και θα ηττηθεί με σκορ 3-0, από μια αποφασισμένη Δουλτσίνου. Το τελευταίο χρονικά ματς θα έκρινε μόνο την πρώτη θέση και αυτή την κατέκτησε η Τσαλίκη καταγράφοντας ακόμα μία άνετη νίκη με σκορ 3-0 και παρουσία στην οκτάδα για ακόμα ένα τουρνουά, ακολουθούμενη από τη Δουλτσίνου.

Η  οκτάδα της όγδοης αγωνιστικής απαρτίστηκε από παίκτες που έχουν βρεθεί ξανά σε αυτό το στάδιο. Στο πρώτο ζευγάρι ο Καμτσόγλου θα ξεπεράσει με άνεση το εμπόδιο του Μοχτάρ με σκορ 3-0, παίζοντας με 53 μέσο όρο. Λόγω ανώτερης βίας ο δεύτερος προημιτελικός δε θα διεξαχθή και ο Λαζαρίδης θα προκριθεί στον ημιτελικό απέναντι στη Δουλτσίνου άνευ αγώνα. Ο Κουσίδης αν και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον πρώτο του ομίλου του Πιτάσκο, δε θα πτοηθεί. Παίζοντας σε στάνταρ που δε δυσκολεύεται να πιάσει συχνά πυκνά, θα καταγράψει ακόμα ένα υψηλό μέσο όρο (61) και θα επικρατήσει με 3-1. Στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της φάσης αυτής η Τσαλίκη δε θα μπορέσει να προβάλλει αντίσταση στον Σπαθάρη και θα μείνει μακριά από τον ημιτελικό για ακόμα ένα τουρνουά. Ο Σπαθάρης χωρίς να σπαταλήσει πολλά βελάκια στα διπλά, θα επικρατήσει με 3-0.

Πλησιάζοντας προς το τέλος, στον πρώτο ημιτελικό κονταροχτυπήθηκαν οι Λαζαρίδης και Καμτσόγλου. Ο πρώτος θα κατορθώσει να νικήσει με 3-1 σε έναν αγώνα που μπορεί να μη διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αλλά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημιτελικό η εμπειρία του Κουσίδη μέτρησε και παίζοντας ένα καλό παιχνίδι (51 μέσο όρο) θα κερδίσει τον Σπαθάρη, που έδειξε αγχωμένος, με σκορ 3-0

Στον τελικό, λοιπόν, δυο παλιοί «γνωστοί». Κουσίδης και Λαζαρίδης έχουν δημιουργήσει πλέον τη δική τους παράδοση αγώνων σε προχωρημένες φάσεις των αγωνιστικών. Ο Λαζαρίδης θα κατορθώσει να πάρει ένα ευρύ προβάδισμα με 3-0 κλείνοντας κατά σειρά σε 19, 26 και 21 βελάκια!! Στο σημείο εκείνο θα έρθει η μείωση του σκορ από τον Κουσίδη με ένα λεγκ στα 25 βελάκια, αλλά στο αμέσως επόμενο,  η κυριαρχία του Λαζαρίδη θα επιβεβαιωθεί και θα του επιτρέψει να πάρει τη νίκη με σκορ 4-1. Χαρακτηριστικά του ποιοτικού αυτού τελικού ήταν πως και οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν με καλούς μέσους όρους ( 60,5 ο Λαζαρίδης και 54 ο Κουσίδης) ενώ κανένα λεγκ δεν ξέφυγε πάνω από τα 28 βελάκια.

Μετά και την ολοκλήρωση της όγδοοης αγωνιστικής, η πρώτη δυάδα της κατηγορίας παραμένει αμετάβλητη. Κουσίδης και Τσαλίκη διατήρησαν τα κεκτημένα τους, ωστόσο οι διώκτες τους αυξάνονται και πλησιάζουν!! Πιτάσκος και Λαζαρίδης συμπληρώνουν την τετράδα σε κοντινή απόσταση από τη δεύτερη θέση, ενώ ακολουθούν Καμτσόγλου και Σπαθάρης.

Επόμενη αγωνιστική για την Entry League τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.