Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στις 19 Νοεμβρίου 2019 συζητήθηκε η διαδικασία επιλογής παικτών για το τουρνουά  Masters 2019 και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

·         Το τουρνουά Masters 2019 θα απαρτίζεται από 24 ντόπιους (locals) παίκτες και 32 ξένους (guests) παίκτες

·         Οι 24 locals θα απαρτίζονται από:

1)      Τους 4 πρώτους της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

2)      Τους επόμενους 12 παίκτες της Α κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως θα προκύψουν μετά και από το πέρας της 4ης αγωνιστικής στις 29/112019. Σε περίπτωση μη συμμετοχής κάποιου ή κάποιων παικτών από τους 4 πρώτους και μόνο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου στη φετινή, οι θέσεις τους θα καλυφθούν από τους επόμενους επιλαχόντες στην Α κατηγορία (13ο, 14ο, κ.ο.κ).

3)      Τους 4 πρώτους της Β κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως θα προκύψουν μετά και από το πέρας της 6ης αγωνιστικής 27/11/2019.

4)      Δύο (2) παίκτες που θα προκύπτουν από ένα Open τουρνουά για τα μέλη του συλλόγου, που δεν ανήκουν σε κάποια από της παραπάνω κατηγορίες παικτών και συμμετέχουν στο ατομικό πρωτάθλημα. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/11/2019, θα έχει κόστος συμμετοχής 10 ευρώ για τον κάθε παίκτη και τα έσοδα του θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου. Η δήλωση συμμετοχής στο εν λόγω τουρνουά θα γίνεται έως και το Σάββατο 30/11/2019 μία ώρα πρίν την έναρξη του τουρνουά και θα υπάρχει seeding. Η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του τουρνουά. Σε περίπτωση συμμετοχής λιγότερων από 5 παικτών, το τουρνουά δε θα πραγματοποιηθεί και για τις κενές θέσεις για το masters θα γίνει επιλογή από το Δ.Σ του συλλόγου.

5)      Οι εναπομείναντες θέσεις θα επιλέγονται από Δ.Σ. του συλλόγου (wildcards)

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, για τους παίκτες που προκύπτουν από τα (2) και (3) θα ισχύουν τα παρακάτω κριτήρια:

(a)   Πόσες φορές ο παίκτης αναδείχθηκε νικητής τουρνουά της κατηγορίας του

(b)   Πόσες φορές ο παίκτης έφτασε  σε τελικό τουρνουά της κατηγορίας του

(c)    Πόσες φορές ο παίκτης έφτασε  σε ημιτελικό τουρνουά της κατηγορίας του

(d)   Πόσες φορές ο παίκτης έφτασε  σε προημιτελικό τουρνουά της κατηγορίας του

Σε περίπτωση που παίκτες ισοβαθμούν και μετά από τα παραπάνω κριτήρια, θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπαράζ μεταξύ τους μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας, 29 και 27 Νοεμβρίου για τις κατηγορίες Α και Β αντίστοιχα.

6)      Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω παίκτες για οποιοδήποτε λόγο αδυνατεί να λάβει μέρος στο  masters, καλείται να ενημερώσει εγκαίρως το ΔΣ και η θέση του θα καλυφθεί από επιλογή του Δ.Σ ως wildcard.

·         Η επιλογή των 32 guests  θα γίνει από το Δ.Σ του συλλόγου.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο ΠρόεδροςΑνδρέας Ξυλούρης