Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου διεξήχθη το 3ο κατά σειρά βαθμολογικό τουρνουά της Entry League, του εισαγωγικού πρωταθλήματος του Συλλόγου Darts Θεσσαλονίκης. 26 παίχτες, με 5 νέες συμμετοχές, έδωσαν το παρών και χωρίστηκαν σε 8 ομίλους.

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν αήττητοι οι Νάνος, Κεφαλάς, Παγίδας, Φυτόπουλος, Μαλέφ, Σκούφος και Χατζόπουλος, ενώ ο Λένος στην ισοβαθμία θα τερματίσει πάνω από τον Πιτάσκο έχοντας καλύτερη διαφορά στα legs.

Αυτή η ισοβαθμία θα φέρει τον Πιτάσκο στη φάση των 16 αντιμέτωπο με το νικητή του προηγούμενου τουρνουά Σκούφο, ο οποίος θα σημειώσει τα 2 highlights της βραδιάς με ένα 180 και ένα leg στα 18 βελάκια στη νίκη του με 3-1.

Στην προημιτελική φάση ξεχώρισε το πολύ αμφίρροπο 3-2 του Νάνου εναντίον του Παγίδα, που κρίθηκε στα διπλά και το άγχος και των 2 παιχτών στις τελικές επιλογές, καθώς και η πολύ καλή εμφάνιση του Χατζόπουλου εναντίον του Σκούφου και η νίκη του με 3-1.

Στον έναν ημιτελικό θα διασταυρωθούν ο Νάνος με το Σεβαστίδη σε ένα πολύ δυνατό ματς. Ο Νάνος θα προηγηθεί με 2-0, κλείνοντας ένα leg στα 19 βελάκια, αλλά ο Σεβαστίδης θα βρει την ηρεμία και θα ισοφαρίσει. Στο κρίσιμο τελευταίο leg όμως, ο Νάνος θα βρει πρώτος το διπλό και θα τελειώσει το δυνατό ημιτελικό με 60 avg, αυξάνοντας τη διαφορά του από τους διώκτες του στο κυνήγι της πρώτης θέσης της κατηγορίας.

Στον άλλο ημιτελικό θα συναντηθούν 2 φετινοί “rookies”, Χατζόπουλος και Τεκερίδης. Εξίσου αμφίρροπος ημιτελικός, με τους 2 παίχτες να είναι συνεχώς κοντά, με το Χατζόπουλο όμως να έχει καλύτερη επαφή με το διπλό και να περνάει στον τελικό με 3-1.

Στον τελικό η ιστορία θα επαναληφθεί. Ο Νάνος με την 3η συνεχόμενή του παρουσία σε τελικό, αφενός θα επιβεβαιώσει πως είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο, αφετέρου θα βρεθεί σε ακόμα έναν τελικό μακριά από τον καλό του εαυτό. Το γεγονός αυτό θα εκμεταλλευτεί άψογα ο Χατζόπουλος. Στην πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία θα φτάσει στον τελικό, θα επιδείξει καλό σκοράρισμα και εντυπωσιακή ευστοχία στα διπλά, ενώ στο τελευταίο leg θα κλείσει το 96 και θα διαμορφώσει το τελικό 4-1!

Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες για τη συμμετοχή τους καθώς και τα μέλη του συλλόγου Αντώνη Βαφειάδη, Χρήστο Κουτσουρέλη και Μιχάλη Τσιμπλινίδη για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.