Γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 5ο τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του συλλόγου. Οι συμμετέχουσες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, με την Καλανταρίδου στον Α όμιλο να παίρνει την πρώτη θέση και την Παπαδημητρίου τη δεύτερη. Στον Β όμιλο, η Αναγνωστοπούλου, έδειξε από νωρίς ότι βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος, καθώς με 3 νίκες πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Η Δουλτσίνου την ακολούθησε στην επόμενη φάση, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο γκρουπ με δύο νίκες.

Στα παιχνίδια των ημιτελικών, η Αναγνωστοπούλου βρέθηκε αντιμέτωπη με την Παπαδημητρίου, με τις δύο παίκτριες να φτάνουν για πρώτη φορά στην 4άδα. Η Αναγνωστοπούλου θα έχει καλύτερο σκοράρισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ η Παπαδημητρίου δεν θα βρει τις αντίστοιχες απαντήσεις. Τελικό σκορ 3-0 υπέρ της Αναγνωστοπούλου, η οποία σημείωσε κι ένα πολύ καλό leg στα 22 βελάκια.

Στον έτερο ημιτελικό συναντήθηκαν η Καλανταρίδου με τη Δουλτσίνου, με την τελευταία να παίρνει το πρώτο leg τσεκάροντας το 67 με δύο βελάκια (Τ17 – D8). Το επόμενο leg χαρακτηρίστηκε από εκατέρωθεν ευκαιρίες σε διπλά, με τη Δουλτσίνου να είναι αυτή που θα κάνει τελικά το 2-0. Βρισκόμενη σε πλεονεκτική θέση για να ολοκληρώσει τον αγώνα, η Δουλτσίνου θα ξεκινήσει πολύ δυνατά στο επόμενο leg και με βολές 81, 100, 100 και 98 θα φτάσει σε κλείσιμο μετά από μόλις 12 βελάκια! Κάπου εκεί όμως θα δώσει αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες η Καλανταρίδου εκμεταλλεύτηκε για να πλησιάσει στο σκορ και να πάρει το leg κάνοντας το 2-1! Ωστόσο, η Καλανταρίδου δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι καλύτερο από αυτόν τον αγώνα, καθώς το επόμενο leg θα καταλήξει στη Δουλτσίνου για το τελικό 3-1.

Πρώτη παρουσία σε τελικό λοιπόν τόσο για την Αναγνωστοπούλου, όσο και για τη Δουλτσίνου τη φετινή σεζόν, με τις δύο παίκτριες να κατεβαίνουν γρήγορα στο σκορ, αλλά την Αναγνωστοπούλου να είναι πιο αποτελεσματική στα διπλά και να παίρνει προβάδισμα με 2-0. Η Δουλτσίνου θα αντιδράσει και θα καταφέρει να μειώσει στο επόμενο leg σε 2-1. Κάπου εκεί, όμως η Αναγνωστοπούλου θα βελτιώσει σημαντικά το σκοράρισμά της και σημειώνοντας δύο 140 και ένα 180 θα ολοκληρώσει τα επόμενα legs στα 25 και 24 βελάκια αντίστοιχα για να γράψει το τελικό 4-1! Πολύ καλό τουρνουά από την Αγγελική Αναγνωστοπούλου, η οποία ολοκλήρωσε τον τελικό με 55 avg, έχοντας σκοράρισμα στα first 9 darts 66.27 avg! Η Βίκυ Δουλτσίνου δε, με την πρώτη παρουσία της για φέτος σε τελικό φαίνεται να εδραιώνεται στην τρίτη θέση της κατάταξης.