Το ΔΣ του Συλλόγου Νταρτς Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης για διοργάνωση εκδρομής στην Αθήνα για το Greek Darts Festival, σας ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή:

 1. Ιωσήφ Παναγιώτης
 2. Παπαδάμ Εύη
 3. Ahmed Mokhtar
 4. Τσακαλέρος Σταύρος
 5. Κουτσουρέλης Χρήστος
 6. Βαφειάδης Αντώνης
 7. Ξυλούρης Ανδρέας
 8. Αναγνωστοπούλου Αγγελική
 9. Κοκέρης Πέτρος
 10. Βαρβαράς Κώστας
 11. Μπάλλας Σπύρος
 12. Βελλής Κώστας
 13. Τρύφων Γιώργος

Η μετάβαση στην Αθήνα και η επιστροφή στην πόλη μας θα γίνει με δύο βαν.

Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα είναι το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου και η επιστροφή από Αθήνα θα είναι το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου. Οι ακριβείς ώρες θα ανακοινωθούν μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών.

Το κόστος της εκδρομής για τα μέλη θα είναι 50€.

Το Greek Darts Festival θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Μαρτίου στην Αθήνα, είναι επίσημο βαθμολογημένο τουρνουά της World Darts Federation (WDF) και της British Darts Organisation (BDO) και περιλαμβάνει συνολικά 6 τουρνουά (διπλά ανδρών, διπλά γυναικών, Acropolis Darts Open με χωριστά σκέλη ανδρών-γυναικών και Greek Open με χωριστά σκέλη ανδρών-γυναικών επίσης).

Οι εγγραφές για το Greek Darts Festival γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση greekdartsfestival.gr και κλείνουν στις 18 Μαρτίου.

Παρακαλούνται όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να το δηλώσουν σε κάποιο εκ των μελών του ΔΣ έως την Τρίτη 12 Μαρτίου.