Αγαπητά μέλη,

ο Σύλλογος Νταρτς Θεσσαλονίκης, εν όψει του Greek Darts Festival, του πρώτου επίσημου βαθμολογημένου τουρνουά της World Darts Federation (WDF) και της British Darts Organisation (BDO) που διεξάγεται μετά από αρκετά χρόνια στη χώρα μας, σχεδιάζει τη διοργάνωση εκδρομής για τα μέλη του που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος.

Το Greek Darts Festival θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Μαρτίου στην Αθήνα και περιλαμβάνει συνολικά 6 τουρνουά (διπλά ανδρών, διπλά γυναικών, Acropolis Darts Open με χωριστά σκέλη ανδρών-γυναικών και Greek Open με χωριστά σκέλη ανδρών-γυναικών επίσης).

Η μετάβαση στην Αθήνα και η επιστροφή στην πόλη μας θα γίνει με πούλμαν. Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα είναι το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου και η επιστροφή από Αθήνα θα είναι το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου.

Προκειμένου να μπορέσουν να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της εκδρομής (τιμή, αριθμός θέσεων πούλμαν) αναλόγως και των συμμετοχών, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους για την εκδρομή να απευθυνθούν σε κάποιο εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου για να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε αυτή, μέχρι και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

εκ μέρους του ΔΣ