γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Το Σάββατο 16 Μαρτίου διεξήχθη το 10ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου.

Οι συμμετέχουσες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, με την Καλανταρίδου να κατακτά την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο με τρεις νίκες. Στην επόμενη φάση, την ακολούθησε η Παπαδάμ που κατετάγη δεύτερη σημειώνοντας δύο νίκες απέναντι σε Τσαλίκη και Δέα.

Στον Β’ όμιλο, η Αναγνωστοπούλου θα πάρει την πρώτη θέση κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια της και μάλιστα χάνοντας μόλις ένα leg. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αναγνωστοπούλου λίγο έλειψε να πανηγυρίσει κι ένα εντυπωσιακό κλείσιμο από 152, καθώς θα φέρει τα δύο τριπλά 20άρια, αλλά το τρίτο της βελάκι θα καρφωθεί στο διπλό 8 αντί για το διπλό 16! Τη δεύτερη θέση στο γκρουπ κατέκτησε η Δουλτσίνου επικρατώντας στα παιχνίδια της με Παπαδημητρίου και Χαλκιά.

Στα ημιτελικά, η Καλανταρίδου θα αντιμετωπίσει τη Δουλτσίνου, με την τελευταία να ξεκινά πολύ δυνατά και να κατακτά το πρώτο leg. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και παρά τα τρία 140άρια της Δουλτσίνου, η Καλανταρίδου ήταν αυτή που έκλεινε, για να σημειώσει το τελικό 3-1 υπέρ της.

Στο δεύτερο ημιτελικό, η Αναγνωστοπούλου συνάντησε την Παπαδάμ με το ξεκίνημα του αγώνα να είναι μέτριο. Η Αναγνωστοπούλου ωστόσο θα είναι πιο εύστοχη στα διπλά, θα σημειώσει κι ένα 180 και θα καταφέρει να περάσει για τέταρτη φορά στον τελικό, με τελικό σκορ 3-0.

Καλανταρίδου και Αναγνωστοπούλου βρέθηκαν αντιμέτωπες σε τελικό για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν. Την πρώτη φορά ήταν η Καλανταρίδου που είχε αναδειχθεί νικήτρια, αλλά αυτή τη φορά είχαμε αντιστροφή του σκηνικού. Η Καλανταρίδου πήρε το 1ο leg, αλλά η Αναγνωστοπούλου με σταθερά καλά βελάκια θα κατορθώσει να περάσει μπροστά με 2-1. Η διαδοχή της επόμενης τριάδας legs ήταν πανομοιότυπη, με την Καλανταρίδου να ισοφαρίζει σε 2-2, αλλά την Αναγνωστοπούλου να παίρνει το 5ο και 6ο leg, κάνοντας το τελικό 4-2!