γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 12ο τουρνουά της Division B του ατομικού πρωταθλήματος του συλλόγου.

Στον Α’ όμιλο την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γεωργίου με 3 νίκες σημειώνοντας κι ένα 62 avg στη νίκη του απέναντι στον Βαρβαρά. Δεύτερος στον όμιλο αναδείχθηκε ο Χριστοδούλου που κατέγραψε επίσης 3 νίκες κι ένα 171 και φαίνεται σιγά-σιγά να αποκτά σταθερότητα στις καλές εμφανίσεις. Πολύ καλή παρουσία στον όμιλο είχαν και οι Παπαδόπουλος που σημείωσε ένα 180 και κατέγραψε κι ένα leg στα 15 βελάκια, αλλά και ο Τσιμπλινίδης με δύο 180άρια και ένα 64 avg στη νίκη του απέναντι στον Παπαδόπουλο.

Στο Β’ όμιλο, ο Κοτζαμάνης θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά από ένα διάλειμμα δύο αγωνιστικών και θα πάρει αήττητος την πρωτιά στον όμιλο προσφέροντας παράλληλα και θέαμα (μέσοι όροι 60.12 και 68.71, highout 125 και leg στα 15 βελάκια)! Στην 8άδα θα τον ακολουθήσει ο Καταφυγιώτης σημειώνοντας δύο νίκες και καταφέρνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά να πάρει την πρόκριση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να σταθεροποιηθεί στο πάνω μισό της κατάταξης.

Ο Τρύφων με τρεις νίκες θα αναδειχτεί πρώτος στον Γ’ όμιλο, και ο Τσακίρης θα πάρει τη δεύτερη θέση. Ο Τσακίρης μετά την ήττα-έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι από τον Τρύφων, θα βρει ρυθμό, θα σημειώσει μέσους όρους 68.32 avg, 65.35 avg και 77 avg στα παιχνίδια του, θα τσεκάρει το 125, γράφοντας παράλληλα κι ένα leg στα 15 βελάκια για να συνεχίσει στη φάση των 8! Στα highlights του ομίλου και το 180 που σημείωσε ο Ιωσήφ στον αγώνα του με τον Τσακίρη.

Στον Δ’ όμιλο, είχαμε ακόμη μία έκπληξη με τον Βαφειάδη να “στραβοπατά” για δεύτερη συνεχόμενη φορά και να αποκλείεται από τη φάση των ομίλων με μόνο μία νίκη! Εξαιρετικά δύσβατος όμιλος με όλα τα παιχνίδια πλην ενός να κρίνονται στο 2-1. Πρώτη θέση στον όμιλο με δύο νίκες για τον Βελλή και δεύτερη θέση για τον Τσακαλέρο με επίσης δύο νίκες και ένα leg λιγότερο στο συντελεστή κερδισμένων-χαμένων leg. Καλή εμφάνιση για τον Κουτσουρέλη που σημείωσε 64 avg στη νίκη του επί του Βαφειάδη και τσέκαρε το 102 στον αγώνα του με τον Τσακαλέρο, ωστόσο αυτά τα δύο highlights δεν θα σταθούν αρκετά για να του χαρίσουν την πρόκριση.

Στα προημιτελικά, ο Γεωργίου θα επικρατήσει του Καταφυγιώτη με 3-0, με το καλύτερο σκοράρισμα του πρωτοπόρου της κατηγορίας να είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Ο Τσακαλέρος θα καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Τρύφων με το οριακό 3-2 σε ένα μέτριο αγώνα με πολλά αγχωμένα βελάκια. Στον 3ο αγώνα της 8άδας, ο Τσακίρης με 66.31 avg, ένα 180 κι ένα leg στα 17 βελάκια θα κερδίσει εύκολα τον Βελλή με 3-0 που δεν θα μπορέσει να πιέσει με το σκοράρισμά του. Ο Κοτζαμάνης θα κερδίσει με το ίδιο σκορ τον Χριστοδούλου, με πολύ δυνατό και σταθερό σκοράρισμα (69.37 avg, first 9: 85 avg και ένα 180) ολοκληρώνοντας την προημιτελική φάση.

Στην 4άδα ο Γεωργίου δεν θα πιάσει υψηλή απόδοση, αλλά θα καταφέρει να επικρατήσει του Τσακαλέρου με 3-1 για να περάσει στον τελικό, ενώ ο Κοτζαμάνης θα μείνει από δυνάμεις απέναντι στον Τσακίρη (61.39 avg) και θα ηττηθεί επίσης με 3-1.

Δεύτερος συνεχόμενος τελικός για τον Τσακίρη με αντίπαλο και αυτή τη φορά το Γεωργίου, ο οποίος θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα με 2-0. Πολύ καλό σκοράρισμα και από τους δύο παίκτες, με τον Τσακίρη να καταφέρνει να επιστρέψει στον αγώνα, να ισοφαρίσει αρχικά και να ολοκληρώσει την ανατροπή με τελικό σκορ 4-2!