Mε 24 συμμετοχές και πολλές ανατροπές κύλησε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Entry League.

Δημιουργήθηκαν οχτώ όμιλοι τριών παικτών και όπως ήταν επόμενο στους περισσότερους η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Στον πρώτο όμιλο, ο Μαλεφεκερίδης κάνει το απόλυτο και προκρίνεται μαζί με τον Ιωαννίδη που θα δυσκολευτεί αλλά τελικά θα κερδίσει τον Αχλάτη.
Ο δεύτερος όμιλος ήταν από τους πιο αμφίρροπους. Ο Λένος με σταθερά βελάκια προκρίνεται πρώτος και αήττητος. Τον ακολουθεί ο Χατζόπουλος που όταν χρειάστηκε βρήκε τον καλό του εαυτό απέναντι στον Λαζαρίδη ο οποίος μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από την κλήρωση.
Στον τρίτο όμιλο, τα πάντα κρίθηκαν στις ισοβαθμίες. Προκρίνονται Μπικούδης και Παπαδοπούλου ενώ η Δουλτσίνου μένει εκτός στη διαφορά των λεγκ.
Τέταρτος όμιλος και ο Κεφαλάς προκρίνεται πιο δύσκολα απ’ ότι φανερώνουν τα 0 χαμένα λεγκ, τον ακολουθεί η σταθερή Τσαλίκη ενώ η Σγουρή δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στον πέμπτο όμιλο τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στο βελάκι. Παπασπυρόπουλος και Πιτάσκος θα είναι αυτοί που θα προκριθούν. Η Χατζηαθανασίου παρουσιάστηκε και πάλι ανταγωνιστική στη δεύτερη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Ο Μουλιστάνος θα κάνει το απόλυτο στον έκτο όμιλο, ενώ ο Κατσάνας θα σημειώσει το πρώτο του 180, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή του άνοδο! Και οι δύο θα προκριθούν έναντι του Καμτσόγλου. Ο έβδομος όμιλος σημαδεύτηκε από την οριακή νίκη του Σπαθάρη επί της Ταχμαζίδου που θα τον οδηγήσει στην πρόκριση, μαζί με το Σγουρό που έκανε το απόλυτο. Δυνατός και ο όγδοος όμιλος και αυτό δεν ευνόησε τον Μανώλα που δεν κατάφερε να προχωρήσει. Στην επόμενη φάση ο Κουσίδης ως πρώτος και ο Μοχτάρ ως δεύτερος.

Κάπως έτσι ξεκινάει η δεύτερη φάση του τουρνουά και ο μαραθώνιος των νοκ άουτ αγώνων. Στη φάση των 16 εύκολες νίκες θα σημειωσουν οι Μαλεφκερίδης, Παπασπυρόπουλος, Μουλιστάνος και Κουσίδης, εναντίον των Χατζόπουλου, Κατσάνα, Πιτάσκου και Σπαθάρη αντίστοιχα. Ο Μπικούδης προκρίνεται έναντι της Τσαλίκη με 3-1, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κυλήσει αλλιώς αν το αποτέλεσμα του δευτέρου λεγκ ήταν διαφορετικό. Ο Μοχτάρ θα φανεί ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και θα κερδίσει με 3-1 τον Σγουρό. Ιωαννίδης και Λένος, σε ένα παιχνίδι με άγρια ομορφιά που κρίθηκε στο πέμπτο λεγκ, τα έδωσαν όλα. Τελικός νικητής ο Λένος. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Παπαδόπουλου-Κεφαλάς με τον δεύτερο να επικρατεί.

Στη φάση των οχτώ ο Λένος θα περάσει με άνεση το εμπόδιο του Κεφαλά. Μικρή αντίσταση θα συναντίσει και ο Μαλεφκερίδης από τον Μπικούδη. Τα ματς που έκλεψαν την παράσταση ήταν τα Παπασπυρόπουλος-Μοχτάρ και Μουλιστάνος-Κουσίδης. Ο Παπασπυρόπουλος θα προηγηθεί με 2-1 , τα πολλά χαμένα δίπλα όμως θα του κοστίσουν και ο Μοχτάρ θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο άλλο παιχνίδι. Προβάδισμα με 2-0 για Μουλιστάνο, όμως κάπου εκεί θα μιλήσει η εμπειρία και, με τρία συνεχόμενα λεγκ με πειστικά βελάκια, ο Κουσίδης θα καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει στους 4.

Στα ημιτελικά πλέον τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Και αν στον πρώτο ημιτελικό ο Μοχτάρ έμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα ο Μαλεφκερίδης να επικρατήσει 3-1, στον άλλο αγώνα οι δύο παίκτες κονταροχτυπήθηκαν. 1-0 προβάδισμα για Κουσίδη, ανατροπή ο Λένος πετυχαίνοντας ένα 180 και 2-1, νέα ανατροπή ο Κουσίδης που παίρνει και την πρόκριση με 3-2!!. Ο τελικός ήταν πολλά υποσχόμενος καθώς συγκρούονταν δύο διάφορετικες γενιές αλλά και σχολές ντάρτερ. Από τη μία ο νεαρός Μαλεφκερίδης με τον ενθουσιασμό και τον εντυπωσιακό τρόπο παιχνιδιού και από την άλλη ο έμπειρος Κουσίδης με το πιο εγκεφαλικό παίξιμο.

Τη φορά αυτή ο νέος ήταν ωραίος , επικρατησε με 4-1 τελειώνοντας την αγωνιστική με τον ομορφότερο τρόπο, καθώς σημείωσε το καλύτερο λεγκ όλου του τουρνουά (18 βελάκια) για το 4-1!! Επόμενο ραντεβού για την Entry League τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου .

H Entry League απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να παίξουν βελάκια σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να ξεκινήσουν έτσι το ταξίδι τους στα αγωνιστικά darts!
Είναι πάντα ανοιχτή σε συμμετοχές για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως εμπειρίας, ενώ κάθε νέος παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε έως 4 τουρνουά της σειράς χωρίς την υποχρέωση να είναι μέλος του Συλλόγου.