γράφει ο Παναγιώτης Ιωσήφ


Το Σάββατο 30 Μαρτίου διεξήχθη το 11ο βαθμολογικό τουρνουά της Ladies League του ατομικού πρωταθλήματος του Συλλόγου.

Οι συμμετέχουσες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, με την Καλανταρίδου να κατακτά την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο σημειώνοντας τρεις νίκες και χάνοντας μόνο ένα leg στον αγώνα της απέναντι στην Παπαδάμ. Η τελευταία, θα καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση στο γκρουπ με δύο νίκες απέναντι σε Δουλτσίνου και Χαλκιά, περνώντας έτσι στα ημιτελικά.

Στο Β’ όμιλο, την πρώτη θέση κατέλαβε η Αναγνωστοπούλου κερδίζοντας όλους τους αγώνες της, ενώ τσέκαρε και το 100 στο παιχνίδι της με την Τσαλίκη. Δεύτερη στον όμιλο αναδείχθηκε η Δέα σημειώνοντας δύο νίκες στα παιχνίδια με Παπαδημητρίου και Τσαλίκη αντίστοιχα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην τετράδα!

Στα ημιτελικά, η Καλανταρίδου αντιμετώπισε τη Δέα και με καλό σκοράρισμα (4 tons, first 9: 63.44 avg) θα καταφέρει να επικρατήσει με 3-0. Στον έτερο ημιτελικό η Αναγνωστοπούλου θα προηγηθεί με 2-0, η Παπαδάμ θα μειώσει προσωρινά σε 2-1, αλλά η Αναγνωστοπούλου θα πάρει το επόμενο leg για το τελικό 3-1.

Καλανταρίδου και Αναγνωστοπούλου θα βρεθούν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά φέτος σε τελικό με τις δύο παίκτριες να ξεκινούν με πολύ καλό σκοράρισμα τον αγώνα. Η Καλανταρίδου πήρε το πρώτο leg, ωστόσο η Αναγνωστοπούλου θα ισοφαρίσει άμεσα και θα προηγηθεί 2-1 με ένα εντυπωσιακό leg στα 14 βελάκια! Οι βολές της: 85, 81, 100, 180 και τσεκάρισμα το 55 με δύο βελάκια!
Το καλό σκοράρισμα εκατέρωθεν συνεχίστηκε και στα επόμενα legs με τις παίκτριες να σημειώνουν συνολικά από έξι tons η καθεμία. Παρά το ψυχολογικό προβάδισμα της Αναγνωστοπούλου μετά το εξαιρετικό της leg, η Καλανταρίδου θα είναι πιο εύστοχη στα τελικά διπλά και με τρία σερί leg θα “γράψει” μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της με τελικό σκορ 4-2!